2562

De ce sunt atrași bărbații de virgine?

Un bărbat are sentimente de supremație dacă face sex cu o femeie virgină. Se simte puternic, interesant, de-a dreptul mascul dominant atunci când știe că e primul partener al unei domnișoare, informează libertatea.ro. Și, totuși, dacă ar fi să realizăm un clasament, care ar fi primele cinci motive pentru care ei preferă ca ele să fie virgine?


1. Pentru că sunt sadici

Da, sună total aiurea și chiar barbar, dar uneori, bărbații vor să fie cei care fură virginitatea unei tinere deoarece sunt sadici, pentru că în acele momente, în care o femeie este vulnerabilă ei se simt puternici, de parcă ar ține în mâini destinul acesteia. Mai mult acești reprezentanți ai sexului tare suferă de o boală datorită căreia simt o plăcere deosebită când tânăra pe care o dezvirginează simte durere.

2. Pentru că nu sunt siguri pe ei

E mult mai simplu să faci sex cu o virgină, mai ales dacă ești un bărbat cu puțină experiență, care nu știe să satisfacă foarte bine o femeie. La fel se întâmplă și dacă suferi de ejaculare precoce. Partenera unui astfel de individ nu va putea să îl critice, deoarece nu are cu cine să îl compare.

3. Pentru că sunt egoiști

Ideea de ”posesie” există și în cazul partenerei sexuale. Unii bărbați simt că dacă nu sunt primii din viața sexuală a unei femei, nu dețin controlul. Un astfel de individ vrea să domine, să controleze, să știe că femeia respectivă, oricât de barbar ar suna ”este a lui”.

Tu preferi ca partenera ta să fie virgină sau o femeie cu experiență?
apropomagazin 
0