670

comentez un comentariu

qwer a zis : "eu declar fara nici o problema ca il stimez pe dl. Crin Antonescu."

Eu nu stimez nici un om din politică, nici din politica de azi și nici pe marii conducători de imperii, revoluționari, regi, împărați a istoriei civilizației umane.
Mie silă de oamenii ajunși la conducere, eu cred că aceștia sunt cei mai neputincioși oameni, ei nu știu nimic să facă decât să se vaicăre și să jefuiască. Ei mereu trăiesc cu frica de a nu pierde puterea, dacă o pierd li se taie beregata (vezi : Saddam Hussein, Hitler, Ceaușescu), sau dacă nu sunt uciși fură cât mai mult în timpul mandatului pentru a supraviețui după momentul de glorie (Adriean Videanu), sau pur și simplu revin la viața de loser (Emil Constantinescu).

Eu stimez oamenii care sunt seniori în meseria lor (și o profesează) și care știu să facă ceea ce alții nu știu : Medici, pictori, arhitecți, cu condiția ca acești maeștrii să nu se bage în politică.
Profesioniștii, oamenii de artă, alți oameni talentați fac ca un stat sau o societate să se dezvolte, ci nu politicienii, politicienii și revoluționarii fac marile schimbări într-un stat, dar ei nu dezvoltă nimic.

Mi se face greață când îi văd pe actualii parlamentari și miniștri și șefi de partide, ei nu merită respectul nostru.
0