951

O zi din viata lui dragos ro...

Se scoala dimineata și intră pe forum.md pentru a se face de cacao.
El lucreaza in security la cora din Drobeta Turnu Severin, dar locuiește în comuna Pleșcoi, deacea este obligat să facă naveta.
În autobus ascultă manele de la mobil "Of viața mea"
La prânz mănâncă șiaormă de la șiaormerie (cu de toate fără ceapă).
dragos ro îl iubește la disperare pe Mircea Geoană, asupra lui flacăra violet are un efect negativ - îl pârlește.

La prima vedere s-ar părea că dragos ro este un cocalar penibil, iar la a doua vedere te convingi că așa și este.
Surprinzător, dar lui dragos ro îi place să citească, ziarele lui preferate sunt Cancan și Click.
El știe cu exactitate care este pibul României, deși nu prea înțelege ce reprezintă acesta.
Seara privește emisiunile politice de pe Antena1 și OTV
și mai intră încă odată pe forum.md pentru a publica pibul updatat al României și pentru a demonstra moldovenilor că sunt proști (de parcă aceștea nu ar ști)
și în mod implicit se face din nou de cacao.

Concluzie:
Nu orice om poate să aducă o explicație pentru comportomentul său de zi cu zi 
și cu siguranță nici un om nu poate să explice scopul existenței sale, dar odată ce am ales să trăim într-o societate, păi să ne comportăm cu demnitate, să acceptăm părerea oricărei persoane din acea societate, asta nu înseamnă să fii și de acord cu ea :-)
Eu am făcut o descriere a lui dragos ro, pentru ca el să vadă ce reprezintă dragos ro din punctul meu de vedere.
Și m-aș bucura dacă mi-ați face și voi un portret :-)

0