2878

Harta mondiala a marimii sanilor. Vezi cat de dotate sunt moldovencele

O noua statistica uimeste lumea. S-a decis ordinea tarilor in care locuiesc cele mai dotate femei. Dupa masuratori asidue si ani intregi de calcule, cercetatorii au alcatuit o harta "satisfacatoare".


Dupa ce ieri va prezentam harta mondiala a marimii penisurilor, iata ca tot pe targetmap.com am gasit si atlasul lumii dupa marimea cupelor de la sutien.
 
Legenda acestei reprezentari grafice ne dezvaluie faptul ca, la o prima privire, acolo unde vedem rosu in fata ochilor inseamna ca proportiile sunt imense. Vorbim despre Rusia si tarile nordice, cum ar fi Norvegia, Suedia si Finlanda. In aceste state de poarta cupe mai mari decat D.

Urmeaza apoi o multime de tari unde cupa D este majoritara, iar aici gasim Statele Unite ale Americii, dar si state cum ar fi Bulgaria sau Ungaria.

Vecinii nostri, Romania si Ucraina intra in categoria "cupa C", in rand cu Franta, Marea Britanie sau Polonia.

Republica Moldova, potrivit statisticilor, intra in categoria "cupa B" - adica in rand cu Spania, Irlanda, Turcia, India, toata Africa de Nord sau Mexic.

Cel mai putin dotate sunt femeile din China si Mongolia, ori cele din zona Africii Centrale. Cel putin asta arata statistica prezentata de site-ul targetmap.com.
Protv.md 
0