898

PL acuză PLDM şi PCRM de formarea alianţelor în mai multe consilii raionale

06 mar 2011.

Tensiunile dintre membrii Coaliţiei de guvernare iau amploare. După ce sâmbătă, Alianţa nu a convenit asupra aprobării proiectului Legii bugetului de stat, un nou scandal este pe cale să izbucnească. Prim-vicepreşedintele Partidului Liberal, Vlad Lupan, acuză liberal-democraţii şi comuniştii de formarea alianţelor în mai multe consilii raionale şi demiterea unor vicepreşedinţi locali din partea democraţilor.

"Nu dispun de informaţii sigure sută la sută, care să confirme acest fapt, însă colegii mei din teritoriu spun că în unele raioane au avut loc şedinţe ale consiliilor locale, iar PLDM şi PCRM au votat unanim pentru destituirea unor adjuncţi care sunt membri ai PDM. Acest lucru nu contribuie nicidecum la detensionarea relaţiilor. În acest caz, apare întrebarea - de ce PLDM şi PCRM procedează aşa? Problema trebuie soluţionată cât mai urgent", a declarat Lupan.

"Nu există nicio Alianţă la nivel local între PCRM şi PLDM. Eu cred că unii reprezentanţi ai forţelor politice din Alianţă se simt în campania electorală pentru locale", a replicat deputatul PCRM Grigore Petrenco.

http://www.publika.md/pl-acuza-pldm-si-pcrm-de-formarea-aliantelor-in-mai-multe-consilii-raionale_246341.html
0