766

(video) Hoţ de buzunar prins de poliţie

 


 Un locuitor al Capitalei în vârstă de 31 ani, anterior judecat, a fost reţinut în flagrant delict de către poliţişti după ce a sustras din geanta unei femei portmoneul cu bani în sumă de circa 2 500 lei. Incidentul s-a produs în seara de 21 februarie, în jurul orelor 19.00, în timpul deplasării cu maxi-taxi nr.140.


Ulterior, suspectul fiind audiat de oamenii legii, acesta a recunoscut că a sustras portmoneul şi că a potrivit momentul oportun, îmbulzindu-se printre pasageri anume cu acest scop. Totodată, poliţiştii au stabilit că suspectul este permanent consumator de substanţe narcotice.

În prezent s-au acumulat probe suficiente în vederea bunei desfăşurări a cauzei penale intentate. În acest context conform legislaţiei în vigoare, bănuitul riscă să achite o amendă în mărime de la 6 mii până la 20 mii lei sau să stea după gratii până la 4 ani.

În această ordine de idei, poliţia îndeamnă toţi utilizatorii de transport public să acorde maximă dexteritate în timpul deplasării la bunurile personale, iar în cazul în care au devenit victime a hoţilor de buzunare, să nu ezite să formeze 902.
 
UNIMEDIA
 

0