1009

Hotel FM la Eurovision-ul moldovenesc


Concurentii din finala nationala Eurovision vor avea ca gazde, in acest an, vedete ale showbiz-ului autohton, dar si interpreti straini. Printre starurile internationale care vor incinge atmosfera in finala din 26 februarie sunt baietii de la Hotel FM.

Trupa va reprezenta Romania in finala de la Dusseldorf, Germania, cu piesa Change. Asa ca finalistii nostri vor trebui sa dea tot ce au mai bun din ei, mai ales ca vor fi comparati cu rivalii lor din afara. In plus, ei vor fi jurizati de o echipa mai mare de profesionisti, formata din 12 persoane.

“Am decis sa includem in procesul de jurizare inca 4 specialisti. Avem nevoie de o varietate de pareri si opinii. Noii membri ai juriului vor fi profesionisti din domeniul mass-media, muzica si arta. Deocamdata, nu dezvaluim niciun nume”, a declarat directorul televiziunii publice, Angela Sarbu.

Organizatorii concursului ne promit un spectacol de zile mari cu multe surprize si intr-un "decor extraordinar".

Anul acesta, la ultima etapa a preselectiei nationale vor participa 25 de interpreti. Fiecare dintre ei va avea la dispozitie 3 minute pentru a-si demonstra talentul. Participantii vor fi jurizati in baza televoting-ului si a voturilor din partea juriului, in proportie de 50 la 50. Cei care vor dori sa-si sustina favoritul, va trebui sa trimita SMS-uri cu numarul interpretului de pe telefonul mobil.

Finala concursului Eurovision Song Contest 2011 va avea loc pe 14 mai, in orasul Dusseldorf din Germania.

StireaZilei 
0