697

Porcul la Procuratura: “Ragait placut!”




Asta le-a dorit procurorilor de ziua lor profesionala Anatol Matasaru. Cunoscut pentru formele inedite de protest, el a venit astazi mascat in porc si a “guitat” in fata Procuraturii Generale, aducand si cateva daruri simbolice oamenilor legii.
 
Sunetului strident i s-a adaugat alarma automobilului lui Matasaru, care defila in fata institutiei in masca de porc si cu inscriptie “porcuror” pe spate.
 
Protestatarul i-a felicitat “din inima” pe procurorii onesti. Celor corupti insa le-a pregatit un “sac de heroina din partea politistilor tortionarilor, pe care i-au salvat de la belea”.
 
“Si pentru ca dupa droguri ii va trage la dulciuri, le-am pregatit un chec. Le doresc un ragait placut!”, a urat Matasaru, dand asigurari ca prajitura este comestibila si “ecologica”.
 
Omul este suparat ca, dupa aproape 2 ani, figureaza in continuare in dosarul 7 aprilie ca “membru al unei grupari criminale” si este acuzat de lovitura de stat, in timp ce politistii care l-au maltratat au fost scosi de sub urmarire penala.
 
Procuratura Generala nu a comentat protestul. Procurorii isi vor sarbatori ziua profesionala maine, printr-un concert festiv, organizat la Teatrul National.
 
STIREA ZILEI

0