678

În următoarele zile, scad temperaturile

 
Prognozele Serviciului Hidrometeorologic de Stat arată că temperaturile vor scădea în următoarele zile şi se vor înregistra precipitaţii mixte. Pe timpul zilei de mâine, 21 ianuarie 2011, temperaturile vor varia între 0°C în regiunea de Nord şi +5°C - în Sudul ţării. Noaptea, mercurul în termometre va coborî cu trei grade faţă de nivelul temperaturilor înregistrate pe timpul zilei.

În weekend, 22 şi 23 ianuarie 2011, prognozele arată că vremea se răceşte tot mai mult. Astfel, sâmbătă, vom avea temperaturi ce variază între -3°C şi +2°C. Duminică, pe timpul zilei vom avea aproximativ aceleaşi temperaturi, iar pe timpul nopţii, mercurul va coborî chiar până la -7°C.

Ieri a fost emisă o avertizare metrologică cod galben, potrivit căreia azi seara pe o mare parte a teritoriului ţării se prevede ceaţă, cu vizibilitatea de 200 m şi mai puţin.

Amintim că până în 21 ianuarie, se va menţine avertizarea hidrologică cod galben pentru întreg teritoriul ţării, în legătură cu distrugerea treptată a podului de gheaţă format deasupra râurilor şi lacurilor, în urma încălzirii vremii. Gheaţa va fi fragilă şi îmbibată cu apă, iar ieşirea pe ea va prezenta pericol, avertizează Serviciul Hidrometeorologic de Stat.

Sursa: UNIMEDIA

0