914

Noi semne ale potopului? Zeci de mii de crabi morti, pe plajele din Anglia

 
Vestile despre pasari, pesti, crabi si alte vietuitoare care mor in masa vin ca un potop din Suedia, Anglia, Japonia, Tailanda ori Brazilia. Mortile subite le dau apa la moara celor care cred ca descifreaza semne ale sfarsitului lumii.

Ultimele imagini socante au surprins zeci de mii de crabi morti pe plajele din Kent. Par victimele unui masacru. Cat vezi cu ochii, plajele de pe coastele Angliei sunt pline de crabi morti. Imaginile sunt socante pentru privitori.

Acum un an se intampla la fel, dar numarul crabilor morti parca nu era atat de mare. Atunci, agentiile de mediu se temeau ca moartea crabilor ar putea fi provocata de un misterios virus. Insa concluzia a fost alta, apa prea rece le-a cauzat moartea.

Tot frigul, incearca sa dea asigurari expertii, ar fi ucis si doua milioane de pesti in Maryland.

Explicatiile au inceput sa apara si in privinta pasarilor care mor misterios, cum s-a intamplat acum cateva zile pe o sosea din Suedia. Institutul national veterinar din Suedia a stabilit ca pasarile au murit din cauza unor traume, ca si cand ar fi fost lovite de un camion. Insa nimeni nu poate spune de ce erau pe sosea si cum de atat de multe, peste 100, au fost ucise pe loc.

Isteria a inceput cu "ploaia de mierle", deasupra unui oras din Arkansas, in noaptea Anului Nou. Alte pasari au cazut ca secerate din cer in Louisiana. Expertii au si nu prea au raspunsuri.

Cei care studiaza fauna sustin ca asemenea morti in masa, in lumea pasarilor si animalelor, apar mereu. Dar nu se intampla de fiecare data sa fie atat de mediatizate.
 
PRO TV

0