Voronin se plânge că nu mai este invitat de colegi la petreceri: ”Mă ignorează toți de Doamne fereşte. Măcar că ei ştiu că
"Eu n-am fost nici aseară la Reşedinţa Condriţa, unde a sărbătorit Revelionul domnul Ghimpu. N-am fost invitat nici astăzi, nu sunt nicăieri invitat. Mă ignoră capital toţi. Mă ignorează de Doamne fereşte. Măcar că ei toţi ştiu că eu nu consum alcool, nu mănânc mult, deja demult”.
Declarația aparține președintelui Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, care a avut o dispoziție glumeață ieri, la ieșirea din Palatul Republicii.
Precizăm că tot ieri, 28 decembrie, a fost ziua de naștere a deputatului democrat, Vladimir Plahotniuc. După ședința Parlamentului, acesta și-a chemat colegii din PD și PLDM la hotelul Codru, unde a marcat evenimentul.
Declarația aparține președintelui Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, care a avut o dispoziție glumeață ieri, la ieșirea din Palatul Republicii.
Precizăm că tot ieri, 28 decembrie, a fost ziua de naștere a deputatului democrat, Vladimir Plahotniuc. După ședința Parlamentului, acesta și-a chemat colegii din PD și PLDM la hotelul Codru, unde a marcat evenimentul.