699

Şefa Direcţiei Economie, Mariana Ambros, va ataca în judecată decizia lui Chirtoacă de a o demite

 Şefa Direcţiei Economie din cadrul Primăriei, Mariana Ambros, va ataca în instanţa de judecată decizia primarului Capitalei, Dorin Chirtoacă, de a o destitui din funcţie. Deşi săptămâna trecută, Ambros declara că primarul a procedat corect, din punct de vedere politic, atunci când a anunţat că o va demite, luni ea a schimbat macazul şi a declarat că edilul Capitalei nu poate s-o dea afară atât de uşor.
Ambros susţine că decizia lui Chirtoacă de a o demite îi lezează onoarea şi demnitatea.

Primarul Dorin Chirtoacă a insistat, luni, asupra faptului că Mariana Ambros a încălcat grav legislaţia atunci, când a hotărât să-şi înuşească, în mod ilegal, un apartament cu patru camere în centrul Capitalei. Mai mult, Ambros ar fi încercat să dea în chirie unei companii 10 mii de metri pătraţi de pe teritoriul uzinei "Alfa" fără organizarea unei licitaţii. Chirtoacă a declarat că va merge până la capăt, pentru a o demite pe Ambros.

Mariana Ambros, care este membră a Partidului Liberal, a fost angajată de Dorin Chirtoacă, în mai 2008, în funcţia de consilier al primarului, iar în ianuarie 2010 a obţinut funcţia de şef al Direcţiei Generale Economie, Reforme şi Relaţii Patrimoniale.
 
PUBLIKA
0