1126

Infractor periculos retinut

 
Daily Mail a dat publicitatii un articol despre un infractor periculos prins exact cand isi evalua prada. Noi suntem inca in siguranta pentru simplul fapt ca infractorul nu poate calatori singur si nu exista cunostinta despre intentia insotitoarei sale de a pleca in vreo calatorie. Asadar este vorba despre Frankie, un motan negru in varsta de doi ani, care fura din curtile vecinilor jucarii de plus. A adus acasa, indesandu-le prin usita batanta, tot felul de jucarii ce par a apartine pisicilor din vecini (daca n-or fi chiar ale copiilor).
 

Julie, proprietara sa in varsta de 52 de ani spune ca Frankie arata foarte multumit de el cand vine acasa cu “prada”. Este un motan liber si intra si iese de cate ori are chef si nevoie; a inceput sa aduca jucarii acasa cam de cand a avut voie sa iasa singur afara. Prada sa consta din: vreo 15 leoparzi, 35 de ursuleti, un burger chitaitor urias, doua capete de vrajitoare verzi (ce-au ramas probabil de la Hallowen), pestisori si oase de plus, sosete vechi, burgeri mancati pe jumatate si chips-uri, dar si traditionalii soareci morti si pasari prinse si ucise.

Proprietara a acoperit toata zona in care locuieste cu postere pentru a incerca sa dea de urma adevaratilor proprietari ai jucariilor. “As fi foarte curioasa sa vad ce se intampla cand iese afara. Altfel, este un motan prietenos caruia ii place sa doarma pe umarul tau, dar care stie si sa se impuna atunci cand vrea sa fie lasat in pace.”

 
Sursa: INFORMAL
0