Подскажите пожалуйста недорогой тренажерный зал в Кишиневе.
Ищу тренажерный зал для занятий, желательно на ботанике. Максимально простой, без кардиотренажеров, саун, массажистов, чутких опытных тренеров с индивидуальным подходом к каждому и прочего. Например, подвального типа или на базе школы какой-нибудь. Подскажите, а?
eu vreu intre bushi
Gabibbo, eu credeam ca tu ai rezolvat problema cu blana, dar vad ca ai ramas tot asa.....:)
n-ai incercat cu paie uscate?:)))
http://noscruff.com/ :))
Se spune ca epilarea cu ceara este varianta cea mai buna: rezultatele sunt de durata, firul de par nu creste mai viguros sau mai aspru iar procedura e relativ rapida. Uneori insa, daca pe o zona sensibila se aplica o fasie de ceara a carei temperatura depaseste limitele normale, suportabile, atunci riscul producerii arsurilor este extem de ridicat iar complicatiile usor de banuit. Mai mult, din cauza caldurii si implicit a transpiratiei zona proaspat epilata este expusa cu siguranta la riscul infectiei ulterioare. De aceea este recomandabil ca cel putin 48 de ore de la procedeul in sine zona sa nu fie atinsa de factori externi precum antiperspirante, spray-uri si asa mai departe. Totusi, acest lucru nu e tocmai simplu de facut pentru ca mirosurile neplacute trebuie cumva tinuta la distanta. Sfaturile cosmeticienilor sunt insa ferme: spalati zona de mai multe ori pe zi doar cu apa si sapun. Nimic mai mult!
Nici parul de pe fata nu are deloc o rezolvare usoara pentru ca si aici agentii din mediu pot interactiona in mod nefavorabil. In acest caz folosirea pensetei este aproape interzisa pentru ca exista posibilitatea iritarii la nivelul foliculilor iar urmele ce pot fi lasate in urma pot deveni cu timpul definitive. Cremele sau lama sunt de asemenea de evitat pentru fata pentru ca parul va creste destul de repede iar compusii chimici care stau la baza solutiilor epilatoare pot afecta tenul degradandu-l vizibil. De aici pot aparea alergii, pete rosiatice sau bubite inestetice. Nici ceara nu e varianta „salvatoare” pentru toata fata (eventual doar pentru mustata) dar in rest, poate cea mai agreabila optiune, daca parul nu este prea mare, este decolorarea. Un „puf” incolor este preferabil daca de cealalta parte a balantei sta sanatatea si aspectul placut al tenului.
Aparatele epilatoare au si ele o actiune destul de eficienta daca ne rapotam la durata in care pielea va fi catifelata si fina, dar felul in care sunt smulse firele de par poate de asemenea sa traumatizeze zona respectiva, lasand-o cu urme mici si greu de reparat.
Tehnologia a avansat si in lumea cosmeticelor motiv pentru care metodele de epilare cu laser sau electroliza sunt acum la indemana oricui (dupa o eventuala economie, metoda nefiind foarte ieftina). Totusi nici aceste metode nu sunt „fenomenale”: electroliza e dureroasa si poate fi urmata de cicatrice neplacute si imposibil de indepartat iar laserul afecteaza uneori epiderma mai ales acolo unde pielea este mai sensibila.
Pe scurt, pentru zonele delicate testati cu grija mai multe metode de epilat si alegeti-o pe cea care vi se potriveste cel mai bine. Aveti insa grija cu ganglionii care se gasesc in zona axilara sau inghinala pentru ca acestia risca sa se inflameze daca sunt „agresati”. La prima schimbare neobisnuita consultati medicul dar inainte de toate pastrati regiunea curata si perfect ingrijita!
mai avetzi de plins??? ian la treaba ca tre sa fitzi frumoase, cau am hotarit sa ramin asa paros si neingrijit. Decit toate chinurile astea :-))