1167

Vanzari-record la toaleta de buzunar, cadoul ideal pentru Craciun


Un produs relativ recent lansat pe piata britanica face furori. E vorba de toaleta de buzunar (Pocketoilet), care se comercializeaza la pretul de 3,99 de lire sterline.

Ideea de a fi prinsi cu pantalonii in vine e terifianta si pentru britanici, la fel ca pentru oricare altii. Iar o toaleta de buzunar e cea mai buna idee, mai ales la un festival.

Interesant este ca, desi perioada festivalurilor a trecut odata cu vara, vanzarile la acest produs sunt inca foarte mari, multi considerandu-l cadoul perfect pentru Craciun, relateaza Daily Mail. Fata de perioada anterioara, vanzarile la toaleta de buzunar au crescut, in decembrie anul trecut, cu 250%, vanzari similare asteptandu-se si anul acesta.

Produsul este obligatoriu si pentru cei care calatoresc mult cu masina si, uneori, sunt prinsi in blocaje sau la semafor mai mult decat pot suporta.

Produsul e foarte putin voluminos si extrem de discret ambalat, neocupand, in geanta, mai mult loc decat o pereche de manusi. Constand, practic, intr-un saculet din plastic, acesta transforma lichidul intr-un gel in numai cateva secunde. Cumparatorul este asigurat ca nimeni nu va sti ce ascunde in geanta, nefiind emanat niciun fel de miros.

Toiletpocket este dedicat barbatilor de toate varstele, de la 3 la 103 ani, insa poate fi folosit si de catre femei.
0