982

Carduri gratuite pentru tineri cu reduceri la cumparaturi, calatorii, distractii



Asociatia Cardul European pentru Tineret a venit cu o oferta speciala pentru tinerii din Moldova - cardul de reduceri gratuit.
 
Cu aceasta cartela, tinerii pot beneficia de reduceri de la 3% pana la 75% la diverse bunuri si servicii: calatorii si transport, cazare, cultura si cluburi, cumparaturi, educatie, masa, sanatate si frumusete, sport.
 
In plus, asociatia vine si cu un pachet special de telefonie mobila pentru detinatorii de Card European pentru Tineret.
 
Astfel, tinerii vor fi conectati gratuit la abonamentul de telefonie mobila, vor putea comunica intre ei la un pret de 0,10 lei/minut si vor utiliza gratuit 50Mb internet mobil lunar pe parcursul unui an din momentul conectarii.
 
Cardul se distribuie gratuit in cadrul ofertei curente, tuturor tinerilor cu varsta cuprinsa intre 16-30 de ani. Pentru inceput, distribuitorii autorizati vor vizita institutiile de invatamant si vor vorbi despre posibilitatile de obtinere. In curand va fi posibila si aplicarea on-line de pe pagina web a proiectului - europeanyouthcard.md.
 
Primele carduri au fost inmanate astazi, iar urmatoarele o mie vor fi acordate pe parcursul acestei luni.
 
Cardul European pentru TINEret emis in Moldoca este valabil in toate cele 38 de tari in care se implementeaza proiectul respectiv.
 
Programul Cardul European pentru Tineret (European Youth Card) este implementat de catre Ministerul Tineretului si Sportului in comun cu Asociatia Cardul European pentru Tineret din Moldova, in baza Acordului de colaborare semnat in luna iunie.
 
Sursa: STIREA ZILEI 
0