1152

Regina Elisabeta a Marii Britanii are cont pe Facebook

 

Queen Elizabeth II a Marii Britanii are cont pe Facebook – Poking-ul (sau mai pe romaneste inghiontitul) si cererea prieteniei Majestatii Sale nu sunt permise! 

PR-ul Palatului Buckingham a declarat ca nu este o pagina de profil personal, dar utilizatorii pot sa dea “like” daca le place institutia si vor primi actualizari pe pagina fiecaruia despre ce face Familia Regala.
Utilizatorii nu vor putea sa o adauge pe Regina ca prieten sau sa incerce – macar virtual – sa o … “Poke”, dar vor putea sa afle ce evenimente regale se intampla in apropiere. Pagina va cuprinde un mix de stiri, video, link-uri si fotografii ale membrilor familiei – in primul rand ale Reginei Elizabeth si a Printilor Charles, Harry si William. Utilizatorii Facebook vor putea, de asemenea, sa urmareasca angajamentele oficiale ale Familiei Regale pe peretele (Wall-ul) afiliat paginii. Pagina de Facebook va fi disponibila incepand de luni dimineata.

“Decizia a fost luata chiar de regina”, a declarat un oficial regal. “Daca ai de gand sa ai o prezenta online in 2010 trebuie sa ai cont pe Facebook.”

Familia Regala are deja un cont pe site-ul de fotografie Flickr de la inceputul acestui an, a stabilit un canal video pe YouTube in 2007, iar anul trecut a aparut pe Twitter, avand acum aproximativ 68.000 de followers (pentru ca urmaritori suna prea bolnav!).

Sursa: INFORMAL

0