1356

Haideti sa fim proactivi! Haideti sa donam singe!

               Întotdeauna mă gîndeam că nu este bine ca oamenii să spună că statul nu face nimic sau că politicienii nu fac ceea ce trebuie. Posibil, este adevărat într-o oarecare măsură ceea ce se zice, dar eu privesc situaţia din alt unghi. De ce noi cerem de la cineva să facă regulă în ţară, atunci cînd ar trebui să ne uităm, mai întîi de toate sub propriul nas?! De ce noi vrem să fie curat în oraş atunci cînd singuri lăsăm gunoi în urma noastră?! De ce noi vrem ca cineva să activeze pe cînd noi stăm şi nu facem nimic pentru ţară, pentru alţi oameni, pentru noi înşine la urma urmii?!
              Deja de vrio 2 ani donez sînge şi plazmă, fiind donator voluntar. Făcînd acest lucru, sper că ajut oamenii. Sper că, posibil, salvez o viaţă de om.
              Vin la toţi cu următoarea propunere. Tuturor care doresc să facă un bine, să fie proactiv şi să joace un rol util şi pozitiv în societate, să îşi împrospăteze sîngele (puteţi găsi multă informaţie referitor la avantajele donării pe net) şi să cîştige un pachet cu dulciuri , vă propun să mergem sîmbătă de dimineaţă şi să o facem! Nu vă va lua mult timp, deoarece voluntarii trec în afara rîndului.


Pentru informatie aditionala, puteti intra si pe:
http://vararuvadim.wordpress.com/2010/11/02/haideti-sa-donam-singe/
 
 

0