3115

Halloween-ul se sărbătoreşte la Shopping MallDova cu fantome, vrăjitoare, bostani, petreceri şi concursuri


 
Vrei să vezi costume nostime, vrăjitoare prietenoase sau fantome, vrei să sculptezi în dovleci şi să vezi minuni de Halloween? Shopping MallDova îşi aşteaptă vizitatorii într-o atmosferă unică de Halloween, în perioada 25 – 31 octombrie, cu simbolistică specifică, cu fantome zburătoare şi cu dovleci. Copiii sunt încurajaţi să se mascheze în pisici negre, mumii, zâne, personaje de desene animate dar şi obiecte neînsufleţite, pentru a „vâna” vrăjitoarele din mall, care deţin cheiţa de la cufărul cu dulciuri. 

Pe parcusul săptămânii copiii dar şi adulţii dornici de peripeţii vor putea participa la ateliere de creaţie cu tematica Halloween, unde vor confecţiona lucrări din seminţe de bostan, decoraţii de Halloween şi vor fi asistaţi în sculptarea şi pregătirea dovlecilor-felinare. Se vor desfăşura şi demonstraţii de face-painting pentru toţi doritorii.

Surpriza sărbătorii este „Balul Costumelor de Halloween” care se va desfăşura sâmbătă, 30 octombrie, la parterul centrului comercial. Shopping MallDova va celebra Halloween-ul printr-o petrecere tematică plină de fast la care vizitatorii sunt invitaţi să poarte cu toţii costume halloween cât mai trasnite. Cele mai „fioroase” costume vor fi premiate cu vouchere de cumpărături valabile în magazinele din centrul comercial Shopping MallDova.

Menţionăm că în perioada 25 – 31 octombrie,Shopping MallDova va fi „bântuit” de distracţii. Fantomele prietenoase şi dovlecii-felinare, un decor de Halloween cât se poate de potrivit, vor crea atmosfera misterioasă în centrul comercial şi vor invita vizitatorii să simtă fiorul sărbătorilor de Halloween.
 
Sursa: UNIMEDIA

0