1820

O tânără susţine că a fost violată după concertul trupei „Scorpions”


 O tânără de 28 de ani susţine că a fost violată aseară după concertul legendarei trupe „The Scorpions”. „Persoana a anunţat la ora două dimineaţa forţele de ordine că a fost agresată sexual de trei tineri, cu care a făcut cunoştinţă la concert”, a declarat pentru Jurnal.md şeful Centrului de presă al Comisariatului general de Poliţie, Adrian Jovmir.
 
„Incidentul a avut loc în apropierea Centrului Mamei şi a Copilului”, spune Jovmir. Potrivit acestuia, angajaţii Comisariatul de Poliţie Botanica investighează acest caz şi urmează să identifice cele trei persoane.
 
Şeful Centrului de presă al CGP a menţionat că de hramul capitalei nu au fost înregistrate incidente majore. „A fost o sărbătoare mai liniştită, fiind anunţate doar unele incidente minore”, a spus Adrian Jovmir.
 
Astfel, au fost reţinuţi nouă minori, care nu au fost însoţiţi de părinţi. Aceştia au fost duşi la Centrul de Plasament a Minorilor, părinţii lor vor primi o avertizare.
 
Jovmir a declarat că şapte persoane au suferit intoxicaţii alcoolice şi au avut nevoie de îngrijiri medicale. De asemenea au fost reţinute nouă persoane care au fost depsitate în timp ce buzunăreau persoanele venite în centrul capitalei.
 
JURNAL.MD 
0