2537

Shopping MallDova găzduiește cel mai exotic eveniment automobilistic al anului

 
 

 
 

Shopping MallDova găzduieşte în această săptămînă un Festival de maşini exotice, eveniment care reuneşte tehnica de acum cîteva decenii cu cea modernă. La parterul centrului comercial sunt expuse automobile modificate, maşini de epocă, precum şi maşini sportive care participă la curse internaţionale de rally.

Vizitatorii pot admira 9 automobile de mare valoare fabricate între anii 1932-1970. Cel mai vechi autovehicul prezent la expoziţie este un Merlin, fabricat în 1932. Împătimiţii maşinilor modificate, cu sute de cai sub capotă, design deosebit şi dotări multimedia de ultimă generaţie pot admira la mall două BMW-uri 325, un BMW E36 340 Bi turbo şi un BMW 320 – 600 c.p.

De asemenea, pasionaţii de curse rally au ocazia să vadă pe viu maşini sportive, premiate la diverse competiţii internaţionale. Viziatorii sunt invitaţi să voteze maşina preferată din cele trei categorii: tuning, sport şi retro. Vineri, 17 septembrie, vor fi oferite premiile pentru cîştigători.

De la un astfel de eveniment nu pot lipsi fetele frumoase. În doar 2 zile de la anunţarea concursului «Miss Tuning», peste 150 de doamne şi domnişoare s-au înscris în competiţie, au făcut poze lîngă maşinile exotice şi urmează să treacă în etapa finală, care se va desfăşura pe 18 şi 19 septembrie.

"Show-ul contrastelor. Festivalul maşinilor exotice" va dura pînă în data de 19 septembrie.
 













0