1444

Great game! Real money!

ANNO1777 este primul joc social romanesc in care poti schimba moneda virtuala pe bani reali.
Este 100% GRATIS. Deschiderea unui cont iti ia 2 minute. 
Poti fi proprietar de firma, politician sau militar. 
Exista peste 20 de tipuri de companii de la restaurante la banci sau loterii.
Poti cumpara si vinde orice, inclusiv alti jucatori. 
Iti ia cateva minute pe zi pentru a-ti gestiona afacerile. E foarte simplu.

Pentru a va deschide cont accesati linkul:
http://www.anno1777.com/index.php?i=33510

Cateva detalii legate de joc:

1. ANNO1777 este un joc online care simuleaza un sistem economic, politic si militar asemanator cu cel din lumea reala. Esti in postura unui cetatean din secolul XVII care lupta pe toate planurile pentru a avansa in ierarhia sociala. Iti poti deschide companii, poti deveni guvernant sau poti sa ridici un imperiu militar. Totul depinde numai de tine. Spre deosebire de alte jocuri de acest gen, banii virtuali din ANNO1777 pot fi schimbati in bani reali si invers. Cu alte cuvinte un succes financiar in lumea virtuala din joc devine un succes financiar si in lumea reala. ANNO1777 poate fi jucat direct dintr-un browser cum este Internet Explorer si nu necesita nici un download.
2. Fiecare jucator are 5 indicatori care caracterizeaza starea sa la un moment dat. Acestia sunt puterea, punctajul economic, punctajul militar, punctele de atac si punctele de aparare. Pe departe cel mai important indicator este puterea. Pe baza ei se calculeaza cat esti de productiv la munca, cata forta ai intr-o confruntare cat si impozitele pe care le iei de la sclavi. Retine ca atunci cand ataci un jucator si acesta pierde confruntarea el devine automat sclavul tau. Din acel moment iti va plati un impozit din toate incasarile pe care le are. Sclavii sunt una din cele mai importante surse de venit din joc. Nu numai ca primesti un impozit de pe urma lor dar ii poti vinde sau cumpara pe o piata libera. Impozitul pe care il iei de la sclavi se calculeaza in functie de putere.
3. Economia din ANNO1777 imita o economie reala de piata. Exista companii, actiuni, actionari, stocuri de materie prima si de produse, firmele apeleaza la publicitate pentru a-si mari vanzarile si bineinteles toata lumea se bazeaza pe angajati de calitate si platiti corespunzator. Pietele sunt 100% libere iar pretul este dictat de cerere si oferta. Totul insa este legat de activitatea jucatorilor. Nu exista companii care sa functioneze singure iar angajatii sunt bineintele alesi tot din randul jucatorilor. Absolut toate produsele de la arme la servicii bancare sunt fabricate / furnizate de companii detinute si constituite de jucatori. Cu alte cuvinte, este nevoie de tine. Te poti rezuma la un loc de munca bine platit sau poti porni de la o singura companie pentru a ajunge la un holding format din zeci de firme. Limitele sunt dictate doar de tine.

Tot ce trebuie sa faci pentru a putea juca este sa intri pe linkul:
http://www.anno1777.com/index.php?i=33510
sa iti faci cont si sa te apuci sa joci. Iti ia doar 2 minute crearea contului. Totul este foarte simplu.

Succes!

Dovada de plata:
http://img443.imageshack.us/img443/5120/dovadaplataanno1777.png
0