404

Вот эта мутка !!!!

Правящая шайка надумала прибрать к рукам оставшиеся муниципальные земли !!! Взамен оплаты долга Термокому камунисты хотят в залог земли муниципия, чтоб потом отобрать !!!
ыыыыыыыыыыыы, это вам на прощание, от любящих вас ленинцев, все равно на следующий год они не планируют остатся...

Memorandumul lui Muşuc deconspiră o schemă mare de corupţie
Memoradumul semnat marţi de Eduard Muşuc cu SA «Termocom» şi «Moldova-Gaz» a scos la iveală un caz deosebit de grav, consideră deputatul Alianţei «Moldova Noastră», Gheorghe Susarenco.

Potrivit lui, semnarea acestui document arată că îngheţarea locuitorilor din capitală a fost o acţiune de şantaj venită să justifice o schemă de mare corupţie prin care clientela comunistă să pună mâna până la alegerile din 2009 pe toate pământurile oraşului. «AMN consideră că este încă o schemă de mare corupţie în spatele căreia se află clanul Voronin, căci el dirijează executorii pentru a pune mâna pe ultimele terenuri din Chişinău», a declarat Susarenco, solicitând Parlamentului să ceară o explicaţie din partea responsabililor din Guvern despre legalitatea acţiunilor Consiliului Municipal Chişinău care a gajat toate resursele sale funciare într-un angajament făcut cu agenţi economici.

Susarenco a mai cerut să fie invitat astăzi în Parlament pentru a da explicaţii pe acest caz ministrul Administraţiei Publice Locale, Valentin Guznac.

Iniţiativa de invitare a ministrului a fost susţinută şi de deputatul social-democrat Dumitru Braghiş, doar că acesta speră că informaţiile care urmează a fi prezentate de Guznac îi vor ajuta pe colegii din AMN să înţeleagă că primarul general de Chişinău, Dorin Chirtoacă, a demonstrat «incapacitate» şi «incompetenţă» într-o problemă foarte importantă, nu a pregătit Chişinăul pentru sezonul rece şi atunci CMC a fost nevoit să purceadă la nişte acţiuni extraordinare pentru a scoate situaţia din impas.

Menţionăm că, potrivit Memorandumului semnat în seara de 11 noiembrie curent, primăria capitalei se obligă să achite «Termocom»-ului, până la sfârşitul anului, 208 milioane de lei, adică datoriile curente care constituie 148 de milioane şi diferenţa de tarif pentru lunile noiembrie — decembrie calculate în valoare de 60 de milioane de lei. Guvernul i-a împrumutat primăriei 70 de milioane de lei, iar restul banilor urmează să fie luat din trei bănci, la care vor fi lăsate gaj resursele funciare ale primăriei municipiului.
0