Salut!
Bună!
Sunt noul moderator al temei NV.
Cîndva demult am participat la discuţiile din NV sub nick-ul cdv.
Am scris multe rahaturi în adresa la multă lume.
Practic am stat la baza la NV, incă din 2001. Îmi amintesc şi cum a inceput flame-ul - cu mine vs. dralex.
Peste cîţiva ani insă, am încetat să mai particip la discuţii aici.
Consider că nu poate mintea sa ramină curată dacă citeşti atît de mult rahat.
Ura te consumă indiferent dacă e justificată sau nu.
Recent (Nu se mai poate aşa domnilor ...
Eu îmi dau seama ca toţi (majoritatea) suntem oameni maturi şi nu vrem ca cineva sa ne inveţe ce se poate si ce nu de spus. In mare măsura nici nu am de gind să o fac ...
Iată cum am de gînd sa moderez tema:
----
1. În primul rînd nu dispun de prea mult timp ca sa cenzurez mesaje individuale. Aşa că cel mai des veţi vedea topicuri dispărute şi frecvent KPZ.
2. Vă rog să nu cereţi explicatii, nu am timp să le scriu. Dacă într-adevăr am greşit - sa-mi scriti in private, dar nu promit că voi raspunde.
3. Limbajul obscen va fi pedepsit. Repede şi aspru. Am de gînd să automatizez această procedură împreună cu lupta contra clonelor.
4. Propaganda _excesiva_ nu va fi tolerata. Daca mai scrie cineva despre aceea ca Saacasvili/Basescu este bolnav psihic, pleaca in KPZ pe mult timp.
Nu e vorba de viziunile politice. E vorba de modul in care le exprimati.
P.S.
Ştiu ca pentru multă lume NV a fost locul unde se poate de înjurat şi de scos tot rahatul din suflet. Atîta timp cît sunt moderator, ei trebuie să-şi caute alt loc.
Sunt noul moderator al temei NV.
Cîndva demult am participat la discuţiile din NV sub nick-ul cdv.
Am scris multe rahaturi în adresa la multă lume.
Practic am stat la baza la NV, incă din 2001. Îmi amintesc şi cum a inceput flame-ul - cu mine vs. dralex.
Peste cîţiva ani insă, am încetat să mai particip la discuţii aici.
Consider că nu poate mintea sa ramină curată dacă citeşti atît de mult rahat.
Ura te consumă indiferent dacă e justificată sau nu.
Recent (Nu se mai poate aşa domnilor ...
Eu îmi dau seama ca toţi (majoritatea) suntem oameni maturi şi nu vrem ca cineva sa ne inveţe ce se poate si ce nu de spus. In mare măsura nici nu am de gind să o fac ...
Iată cum am de gînd sa moderez tema:
----
1. În primul rînd nu dispun de prea mult timp ca sa cenzurez mesaje individuale. Aşa că cel mai des veţi vedea topicuri dispărute şi frecvent KPZ.
2. Vă rog să nu cereţi explicatii, nu am timp să le scriu. Dacă într-adevăr am greşit - sa-mi scriti in private, dar nu promit că voi raspunde.
3. Limbajul obscen va fi pedepsit. Repede şi aspru. Am de gînd să automatizez această procedură împreună cu lupta contra clonelor.
4. Propaganda _excesiva_ nu va fi tolerata. Daca mai scrie cineva despre aceea ca Saacasvili/Basescu este bolnav psihic, pleaca in KPZ pe mult timp.
Nu e vorba de viziunile politice. E vorba de modul in care le exprimati.
P.S.
Ştiu ca pentru multă lume NV a fost locul unde se poate de înjurat şi de scos tot rahatul din suflet. Atîta timp cît sunt moderator, ei trebuie să-şi caute alt loc.