743

Despre dragoste.

Ades aud la acest forum ca Moldovenii nu sint iubiti de Romani sau invers. Dar cine duce asa discutii ? Asa discutii duc rusalaii care nu inteleg limba romina si nu cunosc poporul nostru si istoria noastra. Ei nu inteleg ca noi Romanii nu ne putem nu iubi unul pe altul, pentru ca toti sintem Romani. Daca strainelor nu le place atirnarea Romanilor fata de ei e problema lor a strainilor si ei merita asa atirnare de la noi Romani. Noi Rominii Basarabeni tinem minte de toate'''' miracolee "infaptuite pe paminturile noastre si despre famiilele buneilor duse in Siberia. Avem o ura mai mare decit cei de dupa Prut, ei nu au fost sub ocupatie iar noi stim cine-s veneticii.
Intrebati veneticii cind va spun despre Moldoveni si Romani despre dragoste intre rusi si ceceni, intre rusi si tatari, intre rusi si adigi...
Nu numai ca fiind popoare diferite si cultural si religios si etnic ei nu se sufara unul pe altul. In Moscova nic nu-i pot vedea pe unii...
Intrebare: nu eczista dragoste intre rusi si altii dec poate de impartit Rusia? De ce sa traiasca impreuna cei care nu se sufara unul pe altul?
Trebue sa le dam si noi un ajutor si sa le trimitem rusii de aic ca buni propagandisti de ''''dragoste intr popoare''''. Fara ei acolo nu va fi regula! :=)))
0