688

7 aprilie In Memoriam

Inmemoriam

Nul-am cunoscut pe Valeriu Boboc, nici pe cei batuti si fetele batute.La fel cum nici n-am participat la acele evenimente. Am participatla evenimentele organizate de PPCD  (ce timpuri si chiuleala dela ore). Strigam, odata am ajuns sa inconjuram Parlamaentul. Apoivazusem la TV interviul cu Braghis in timp ce noi afara scandam. Pefata lui citeai, neliniste, chiar tremura in timp ce vorbea. Afaranoi strigam! AFARA!!! DIN TARA!!! As putea spune ca tremuriciul esteun indiciu ca ceva te framanta, si te simti cumva responsabil sivinovat, cu alte cuvinte cat de cat Om. Dar astilalti nici n-autremurat,  nici n-au scos un cuvant de scuze, sau macar sa tacadin bunul simt elementar, pe care nu-l au. Si eram atunci multi,puteam intra liber in Parlament, sa facem o adevarata rasturnare aputerii, dar lipseau „baietii” din casele de corectie dinTransnistria, si baietii comisarilor de politie.

Laun moment dat, i-i dadeam crezare unui membru al comunistilor carespunea ca la acest dosar ar trebui sa figureze si Vlad Filat,Serafim Urechean, si Ghimpu in calitate de banuiti.  Poate artrebui? Dar ca orice om la putere, asta n-ar fi de o utilitatepublica si n-ar conveni intereselor nationale. Asa ca alegem dindoua rele, una mai putin rea, DA!TOTI COMUNISTII IN FRUNTE CU VORONIN TREBUIE SAMEARGA  LA INCHISOARE PE VIATA!!! MISIN!!! GRECEANII!!!PAPUC!!! TKACIUK!!! s.a.m.d.  

Dar ces-a intamplat pe 7 aprilie? Cel mai urat lucru este ca toti stiu!Toti stiu cine a ordonat!!! Cine a executat!!! Dar na, existaformalitatile!!! Procedura legala!!! Nu-i asa D-le Nagacevschi???Trebuie respectata legea??? In cazul unui pusti lovit in burta cubocancii, si in fată cu cruzime, trebuie respectata legea???RASPUNDE JURIST HRENAV SI ESTI!!! TU BLEA STII LEJEA MASII!!! Si maiales in fata unei fete care acum pentru tot restul vietii va ramanetraumatizata!!!  Ce proceduri??? Ce lege??? Stateau parintii ingenunchi sa-i da-ti copiii inapoi!!! UROZILOR!!! Voi nu suntetioameni!!! Voi nu meritati cuvantul om pe langa voi!!! Trebuie sa setrezeasca mortii ca sa faca dreptate???  Si cine va fi tapulispasitor? Niste bieti politai care au executat doar ordinele, pecand adevaratii vinovati vor ramane in fruntea cabinetului deministri, presedinte de partid, sau si mai rau conducatori a unorproiecte si mai dezgustatoare care au existat pana acum „Proiectulmoldovenesc”, bai da’ tu esti concenyi cu tatu! Cu totiinvitatii tai pe care i-ai cumparat si care au participat laceremonia festiva!

Fricaeste tot ce ti-a ramas! Am vazut pe unii care au trecut princoridorul mortii, odata ce au supravietuit acelei orori, pot spuneca nu le mai poate fi frica de voi! Vad o scena: voi urlati la noi,ne intimidati, ne vrajiti, ne urati, ne blestemati, vreti sa nedistrugeti, vreti sa ne fie frica de noi si de voi, iar noi stamaici si acum! Impacati cu noi insine! Tintind spre Adevar siDreptate! Si ghiciti ce? Binele intotdeauna invinge!!!

Au trecutromanii tai pe aici, si noi am ramas aici!!! Au trecut hunii, noitot in munti, pe dealuri am ramas si pe campii sa ne crestem limbasi obiceiurile! Au mai trecut pe aici si slavii, ungurii, bulgarii,dar eu tot in Nistru, Prut si Siret ma scald!!! Apoi au venit turciicu tatarii, habsburgii, fanariotii, polonezii si rusii! NOI TOT AMRAMAS CU VINUL NOSTRU!!! Cu graul nostru, cu sufletul nostru, cuoile noastre, cu branza si patlajelele noastre!!! Si acum eu tot vinbeu, cu samagon, si-l amestec si cu bere si ma-mbat ca un turbat,si-ncep sa bat cainii, vecinii ptr ca ni s-o dus crysha!!! PTR CETIE RAZBOI???  Ptr ce afganistan???  Ptr cetransnistria???

As fivrut sa fiu ca Grigore Vieru scriind poezia Sunt nationalist! Dar nupot, mi-e rusine, ptr ca am dat mana cu satana, as fi vrut sa fiu euin locul lui Valeriu Boboc, dar nu pot mi-e rusine ptr ca nu merit.Ptr ca n-am avut curajul lui si sa mai ies pe strazi impotrivahaitei de dinozauri imbecili si perversi. Astia-s dinozaurii!Astia-s fosilele preistorice care au incurcat fusul orar si planeta.Cum sa lupti impotriva lor? Doar fiind tu Insuti!!! FIIND ROMAN!!!IAR CULTURA NOASTRA SI TRADITIILE SI TRECUTUL NOSTRU AU ARATAT CA AFI ROMAN INSEAMNA SA FII OM!!!  

JOSCOMUNISTII!!!

Sunteminca aici, da’ tu ai disparut demult. Ne-ai distrus scolile,bisericile, dar pe noi nu. Mi-ai torturat fratele si l-aitransformat intr-un mankurt, mi-ai luat parintii si buneii si i-aidus in Siberia. Mai demult am primit un pieptene pe care scria “FromSiberia with love” , pana si in Siberia sunt oameni, ptr ca acumin Siberia sunt mai multi oameni decat aici!!! Mi-ati stalcit limbasi a-ti denumit-o in felul vostru si noi am ramas la fel.

ROMANI!!!

Mabagi in aceeasi oala cu extremistii si teroristii, ptr ca imi iubesctara, obiceiurile, calusarii, vinul, si branza cu patlajele. Imiiubesc dealurile, poama pe care o dau la teasc, si calc tizaculca sa ajut bunelului sa re-faca besiul.

EU SUNTNationalist, dar  tu in perversitatea ta ai stalcit si sensulnationalismului!!! EU NU URASC ALTE NATIUNI!!! EU NU LE COMPAR!!! EUIMI IUBESC TARA!!!  NEAMUL!!! SI NATIUNEA ROMANA!!! EU NU URASCRUSII!!!  EU NU URASC MAGHIARII!!! TU MA PUI SA-I URASC!!! PTRCA EI TI_AU LUAT PUTEREA!!! TI_AU LUAT DE LA MAINI  LEGILE SIBANII PUBLICI, TAXELE, CU CARE AI VRUT SA MA BAGI IN PAMANT DEVIU!!! NU UNGURUL, RUSUL, TURCUL este DUSMANUL MEU!!! CI CHIAR TU!!!

EU NU_MIPUN NATIUNEA MEA PE PRIMUL LOC !!! EU NU CLASIFIC NATIUNILE DUPAPIB-ul LOR, dupa numarul somerilor, dupa rata criminalitatii! TU OFACI!!! EU NU JUDEC NATIUNILE DUPA ISTORIE, ISTORICII TAI O FAC!!!

SUNTNATIONALIST!!! SI PUN LA RESPECT ATLE NATIUNI!!! SA_MI RESPECTENATIUNEA MEA!!! CEA ROMANA!!!!

TU CELFARA DE NEAM SI SUFLET!!! TU CEL FARA DE MAMA SI FRATI IMI UCIZINEAMUL!!! DE FRICA< DE CIUDA< .

TE_AMPRIMIT IN FAMILIA MEA SI IN CASA MEA SI TI_ai facut propriul caminin el, sfidandu-ma, si numindu-ma cotropitor!!! MA FACI SA_MI FIERUSINE SA MA NUMESC ROMAN LA MINE ACASA!!!

DOARFRICA TI_A RAMAS!!! TI_E FRICA!!!  TI_E FRICA SA RECUNOSTI CAESTI ROMAN!!! TI_E RUSINE!!! TI_E RUSINE SA RECUNOSTI CA ESTIFRATELE MEU!!! CA FACI PARTE DIN ACELASI NEAM CU MINE!!!

Unii sunteti romani fara sa stiti.

Dinpacate NIMENI N-o sa-l mai aduca inapoi pe Valeriu !!! NICIRAZBUNAREA MEA, NICI LACRIMILE MELE, NICI a PARINITILOR!!!

CORIDORULMORTII TI  L_AI CROIT SINGUR!!! CU MANA SI CU PICIOARELETALE!!! CU BOCANCII TAI PLINI DE SANGE NEVINOVAT!!! SI TU IMI SPUICA EU SUNT VINOVAT CA TIN LA LIMBA MEA??? LA STRAMOSII MEI??? TUCARE NU STII CE INSEAMNA SA FII VINOVAT!!! 

EU CAREVREAU SA TRAIESC LIBER!!! PUR SI SIMPLU SA TRAIESC!!! NU SASUPRAVIETUIESC!!!! NU MAI VREAU SUPRAVIETUIRE!!! VREAU SA FIUROMAN!!! ALATURI DE UN RUS!!! VREAU SA FIU ROMÂN ALATURI DE UNTURC!!! ALATURI DE UN UNGUR!!! Sa stam la masa ca oamenii, poateunul are tuica mai buna, altul are vodka mai buna, si noi avem vinulcel mai bun, atunci veniti la masa ca oamenii, si nu ca nisteanimale fara constiinta!!!

SUNTROMAN NATIONALIST!!! dar asta nu inseamna ca urasc celelalte natiuni! la fel cum si sunt rusi nationalisti, asta nu inseamna ca trebuie sa ne uram reciproc, doar ca asta vor cei de la conducere! Noi luptam impotriva celor care n-au neam, nici limba de vorbit!

Sa traim sa-i pomenim pe cei care au cazut!

0