Filat: Voronin-berbec politic
„Voronin a dat 8 ani a dat exemplu de berbec politic si nu de un politician care sa poata lau decizii in interesul societatii. Eu ii spun adio, pentru ca timpul lui a expirat. Bye-bye!” Aceasta a fost reactia premierului Vlad Filat la acuzatiile ex-presedintelui Vladimir Voronin precum ca Filat ar face contrabanda cu tigari impreuna cu omul de afaceri roman Dinu Patriciu.Premierul a declarat ca este o mare diferenta intre preocuparile lui Voronin si cele care le are el. „Eu am de guvernat o tara, el se ocupa cu ceea ce s-a ocupat intotdeauna, cu prostii si aberatii si in acest sens nu am cui ii da o replica”, a mai mentionat Filat.UNIMEDIA precizeaza ca in cadrul unei conferintei de astazi, 11 martie, organizata de liderul comunist, Vladimir Voronin, acesta l-a acuzat pe actualul prim-ministru ca fost chemat acum cateva saptamani la Bucure?ti de catre Dinu Patriciu ?i a fost amenin?at sa intoarca banii, care i-au fost oferiti in campania electorala. „Filat si-a folosit talentul sau din tinerete din domeniul contrabandei de tigari. Noi avem informatia ca au fost pregatite 10 tiruri cu tigari”, a mai precizat Voronin.La randul sau omului de afaceri roman Dinu Patriciu a mentionat : „Este o prostie. Eu nu am avut niciun fel de relatie comerciala sau financiara cu domnul Filat, vreodata, de niciun fel. L-am vazut o singura data in viata mea”.PS.Mai pe scurt cum spun "fratii" Voronin -baran!