886

Fly Project:„A fost ingrozitor!”

Fly Project, despre concertul de la Chi?inau: „A fost ingrozitor!” Au fost invita?i pentru a evolua intr-un concert live, dedicat femeilor, dar s-au ales cu amenin?ari din partea organizatorilor concertului, care le cereau sa evolueze gratis ?i „pana diminea?a”. Este aventura celor din forma?ia Fly Project, care se afla la Chi?inau de doua zile.Forma?ia Fly Project a fost invitata la Chi?inau pentru a participa la un concert live, organizat de Art Media Production, care a avut loc ieri seara la Megapolis Mall.Vocalistul forma?iei, Tudor Ionescu, a declarat, pentru jurnal.md, ca inainte de a ie?i in scena, cand veni vorba de onorariu, unul dintre organizatori le-a spus ca nu li se va plati niciun ban. „A fost ingrozitor. N-au vrut sa ne dea bani, am zis „ok, nu cantam” ?i am plecat la hotel, dupa care am fost suna?i de un oarecare Andrei, care ne-a spus ca daca vor dori organizatorii, vom canta ?i gratis, ?i pana diminea?a”, spune Tudor.Cei din Fly Project sus?in ca, de?i au fost destul de speria?i, nu au anun?at poli?ia, pentru ca era tarziu ?i pentru ca „au vrut sa vada cum se rezolva situa?ia”. Potrivit celor din Fly Project, nici Geo da Silva, care era, la fel, invitat special al concertului, nu a fost mai menajat de catre organizatori, plecand nemul?umit de la concert, dupa o cearta cu organizatorii.Pe de alta parte, reprezentantul Art Media Production, Andrei Vele?cu, a declarat, pentru Jurnal TV, ca „vina nu este a nimanui”. „Nu este nici vina noastra, nici a baie?ilor, a fost un incident neplacut, despre care nu cred ca se va ?ti in presa, cel pu?in nu in curand”, a men?ionat Vele?co.In pofida celor intamplate, baie?ii din Fly Project au men?ionat, pentru jurnal.md, ca nu ?i-au creat impresii rele despre Republica Moldova. „Nu este vorba de oameni, in general, ci doar despre ace?ti organizatori. Cunoa?tem demult Republica Moldova ?i in niciun caz nu plecam cu impresii rele despre ?ara”, a conchis vocalistul Fly Project, Tudor Ionescu.
0