Patrunjel "s-a plans" la Procuratura Generala!
Oleg Voronin "s-a plans" la Procuratura Generala! Foto: UNIMEDIA La cateva zile dupa ce a fost audiat de Centrul pentru Combaterea Infrac?iunilor economice ?i Corup?iei cu privire la sumele fabuloase cheltuite de pe cardul sau in strainatate, Oleg Voronin a depus o plangere la Procuratura Generala. Fiul fostului pre?edinte cere organelor competente sa investigheze cum informa?iile confiden?iale cu privire la datele sale bancare au ajuns in presa."Voi depune o plangere la Procuratura Generala pentru a se depista cum informa?iile despre conturile mele bancare au ajuns in presa. Comentarii politice nu fac. Eu nu-mi amintesc cate milioane am cheltuit. Am doar rela?ii de prietenie cu Vladimir Plahotniuc, nu ?i de business". Acestea sunt principalele declara?ii ale lui Oleg Voronin, fiul fostului pre?edinte al ?arii, facute la 22 februarie anul curent. UNIMEDIA aminte?te ca informa?iile despre tranzac?iile bancare ale lui Oleg Voronin au fost publicate de ziarul Timpul in urma cu mai multe saptamani. De?i fiul ex-pre?edintelui ?arii declarase doar un venit de 4 milioane lei, conform datelor publicate de cotidianul Timpul, reiese ca acesta ar fi cheltuit in strainatate mai bine de 60 milioane de lei. CCIEC a anun?at ca s-a autosesizat ?i deschis un dosar de investiga?ie pe articolul din lege care face trimitere la spalarea de bani ?i evaziunea fiscala.