1616

Лохатрон.

Новый лохатрон. Различные объявления висят на сайтах www.999.md ,www.drive.md. Ублюдки предлагают машины, на молдавских номерах за хорошую цену, но есть одно но, машина находится за границей, и он может приехать типо в Кишинев, но вы должны перечислить от 2000-6000 евро на своего человека, который находится там. Люди перечисляют деньги, и посылают лохатронщикам квитанцию с кодом о переводе денег. Естественно не проходит и часа, деньги они снимают, хрен его знает как? Но многие, я слышал уже погорели.Вот я с одним тут переписывался http://999.md/Board/Message.aspx?MsgID=3755122, можете почитать.Я- Где машина находится? какая комплектация?Он-Buna ziua,Cum am zis in anunt, masina este in stare foarte buna, nu palita, nu defecte, nici zgariata. Are numere de Moldova, eu sunt proprietar in acte. Sunt cetatean englez, sunt doctor si am avut cabinet la Chisinau. Dar eu inapoi in Anglia si masina trebuie vanduta urgent. Aici nu se poate conduce, volanul e pe stanga si noi conducem pe dreapta. Masina e cu mine aici, dar nu e problema, o aduc la tine daca vrei sa cumperi. Nu dai nimic in plus, eu platesc tot, tu decat 4600 EURO. Garantez ca masina este perfecta ca eu vin atata drum ca stiu ca cumperi. Daca are probleme, tu nu cumperi si eu trebui sa ma intorc cu masina inapoi in Anglia si pierd bani si timp. Daca vrei sa cumperi ne intelegem.Va multumesc Я-Ну если машина в хорошем состояние то я хочу купить, когда вы сможете приехать в Молдову?Он-OK, as putea veni cu ma?ina sa aduc personal la adresa dvs, sa va conving ca aceasta este o masina buna. Eu voi conduce pana in Moldova sa facem afacere acolo. Ganditi-va ... eu nu ar trebui sa vin tot acest drum, daca masina nu este buna, pentru ca o veti refuza si eu voi pierde timp si bani. Vom merge la politie, vom merge la un mecanic si puteti testa si verifica totul. OK?Dar, inainte de a veni eu, trebuie sa faceti ceva pentru a-mi asigura ca esti, de asemenea, serios si interesul tau este real. Pentru ca nu vreau sa vin acolo si poate tu nu ma astepti sau cumperi alta masina pana atunci. Deci, ia 2000 EURO in numerar, du-te la Western Union. Trimite bani prin Western Union pentru numele celui mai bun prieten al tau sau chiar pe numele sotiei dar cu destinatie Londra, Marea Britanie si apoi trimiteti-mi o copie cu foaia de transfer, ca sa vad ca aveti bani gata si interesul pentru masina mea. OK? Dupa aceea, voi aduce masina la tine si dupa ce vom termina treaba, va trebui doar sa mergi la Western Union si sa schimbi numele beneficiar de transfer, din numele la prietenul tau sau numele sotiei, in numele meu, asa ca sa pot lua banii mei atunci cand ma voi intoarce la Londra. Apoi imi dati si restul de bani. Cred ca acest lucru este corect si nici un risc pentru amandoi. Spuneti daca sunte?i de acord ca sa rezerv masina pentru tine.Мож вирусов ему послать?
0