VISA/MC VIRTUAL FROM EuroCreditBank
Так как виртуальные карты (VISA Virtuon и MasterCard Virtual) от EuroCreditBank достаточно популярны для Internet Shopping'a в Молдове предлагаю тут задавать все вопросы по их эксплуатации.Уверен, что сотрудники ECB (а также опытные пользователи) ответят на все возникающие вопросы.
zato el suji ciotka.... din baklajka
imi amintesc de un topic in care se mai luase cineva de Chirtoaca...in perioada aia cu scandalul de la Directia de Sanatate.Lumea zicea ca Dorin e la Bucuresti,cauta sponsori.
insa, in Iasi circulau mass-urile pe mess, intre basrabeni, pe 28 noiembrie in sediul PD-L vine Dorin Chirtoaca sa discute cu tinerii basarabeni din Iasi!
Sa va mai spun si cu ce concluzii a iesit lumea de acolo?!
VOTATI PL!si atat!
Cine poate sa imi zica unde se poate de gasit filmul LUCEAFARUL, regizorul nu-l stiu!
http://www.unimedia.md/sys/img/news/8584.jpg
Persoane necunoscute au scris pe peretele redactiei ziarului Comunist: „Mai bine mort decat comunist”
Stimate Doamne si stimati Domni va rog sa publicati acest articol in ziarul dumneavoastra.
Cu multumiri va doresc succes in activitatea dumneavoastra.
Rusine !!! Basarabenilor cu cetatenie Romana.
V-am primit in Romania ca sa scapati de comunisti iar voi tot pe comunisti ii votati si in Romania.
Mircea Moise nascut Basarabean.
V-am primit in Romania ca sa scapati de comunisti iar voi tot pe comunisti ii votati si in Romania.