TAXI XXX
Dimineata sau seara este imposibil sa gasesti un taxi. N-au masini in permanenta. Comandarea unui taxi a devenit o loterie.Exista in Chisinau vreun servicu de taxi care ar avea masini disponibile mereu?1401, 1430, 1422, 1448, 1474, 1442, etc.. aceeasi situatie
...într-o pizzerie... într-un centru comercial... Spune lucrurilor pe nume. La ce trebuiesc aşa "noutăţi" chioare !?
in general Andy's ii foarte faina, au mincare gustoasa, si preturi moderate. Insa odata si la mine in salata cu fasole sa nimerit o piatra cit o margica si chelnerul cind l-am chemat sa uitat, sa intors si nu ia pasat.
de cind tot mergem spre Europa vom minca si cacat,cine controleaza ceva,guvern nu avem,presedinte de tara nu avem. ucid ,violeaza babe copii,,fura miliarde si nu sta nimeni acolo unde ar trebui sa stea. Dupa toate astea mai vrea cineva undeva,chiara si in Europa,cred ca nu a mai ramas nici unul ,care ar tinde sa mearga cu astfel de magari undeva,cred ca fiecare o inteles ca totul a fost o minciuna ,ne-au mintit ca v-om merge in UE si vom manca miare cu lingura de lemn!!!!
Da și? Care este rezultatul? A plătit cineva despăgubiri? Și-au cerut scuze?
natur product ,citaioza maninca taracani da aici fac reclama la vermi,ceia mai buna mincare cind o faci cu minile tale da nu maninci zoile la altii asa ca mincati acasa si nu va plingeti
bon apetit
la Andys si asa preturile sunt piparate dar inca si cu viermi eu deja de 2 ani nu mai merg acolo
sasite de la olejka...dam stiti ce...
astai - oparash trebuia las pui in buzunar , e bun de prins peste cu el
Andys - mincam gustos, mincam sanatos - idarashii.
credca au ceva nou in meniu )