Nota ZERO la purtare: Se acorda lui MIRCEA BASESCU
Nota ZERO la purtare: Se acorda lui MIRCEA BASESCUIn urma cu vreo saptamana si ceva, aflat in trecere printr-un PECO, fratele presedintelui Romaniei este „recunoscut“ de un mare si vestit interlop. Interlopul, Bercea Mondialu’, nu ezita sa mearga la fratele presedintelui Romaniei si sa-i ceara sa-i boteze o nepoata. „L-am ales pe Mircea Basescu sa fie nasul nepoatei mele pentru ca este un om serios si sufletist“, explica interlopul. Fratele presedintelui Romaniei accepta pe loc, intrucat „nu m-a interesat ca Bercea Mondialu’ e tigan“. Referitor la reputatia interlopului, fratele zice: „Daca fura, nu-l scap eu“. Si-uite-asa, cumetria dintre fratele presedintelui Romaniei si vestitul interlop s-a perfectat, iar, duminica trecuta, botezul, masa si darul s-au si produs, cu multa veselie si in fata camerelor TV.Vestitul interlop, ruda recenta a presedintelui Romaniei, are 4 copii, cu nume si crestinari dupa cum urmeaza: fiul Judecator, mosit de M. Sofia Mot, magistrat la Tribunalul Olt, a fost botezat de Maria Huza, fosta sefa la Tribunalul Bucuresti, membra a CSM si pensionata in urma unei anchete a DNA. La botezul micutului Judecator a participat si prietena nasei Huza, Lidia Barbulescu, fosta sefa a CSM si aspiranta la sefia ICCJ. Al doilea fiu al lui Mondialu’ se numeste Printisor si se pare ca ar fi fost botezat de Theodor Stolojan. (La inchiderea editiei, Stolojan a dezmintit cumetria.) Televizor, al treilea fiu al Mondialului, a fost botezat de procurorul sef Gh. Brenciu, prim-procuror la Tribunalul Olt. In fine, mezina Mondialului, pe numele ei Formatia, are 17 ani si este mama micutei botezata recent de fratele presedintelui Romaniei. Mondialu’, aflat deasupra oricarei legi, „pentru ca sunt inrudit cu magistrati si politicieni influenti“, are toate sansele sa devina simbolul celui de-al doilea mandat al lui Traian Basescu. //http://www.revista22.ro/nota-font-colorcc0000zero-font-la-purtare-se-acord259-lui-mircea-b258s-7551.html