Sugi o Sula cu vitamina C si fara zahar?:)))
Azi la noi in birou toata lumea a supt acadele de la Sula. Da acadele de obicei nu le rontai, asa ca fiecare care intra in oficiu era intrebat prietenos: „Sugi si tu, cu noi, o Sula cu vitamina C si fara zahar?” Reactiile au fost diverse, dar nu am atata har ca sa va redau in scris cum incremenea mintea celui pe care il serveam :DVa recomand sa intrati la Green Hills Market si sa cumparati un pachetel cu Sula, vedeti in poze care-i asortimentul pe bd Cantemir, 6. Eu am luat la inceputul lunii, dar banuiesc ca mai gasiti si acum Sula in magazine mari :) Puteti servi colegii de birou, sau puteti pune pachetelul in sacosa cu merinde a partenerului / partenerei. Dar mai ales vor fi incantati adolescentii …sa desfaca discret cate o bombonica Sula la ora preferata.Luand in consideratie ca marca respectiva produce pentru R. Moldova (in Sankt-Peterburg, str. Repishcev, 18), simt ca in Departamentul Marketing Sula lucreaza cineva care o sa ia premiu pentru vanzari in tara noastra. Am vinde si noi produse cu denumiri sexoase, dar nu poti inregistra la Chisinau marca de comert Tate. In schimb poti sa inregistrezi Tate la Moscova si sa le vinzi la Chisinau, sub forma de acadele, cu vitamina C si fara zahar ;)Ca sa parafrazez un vecin de blogosfera :D din partea noastra de sat: „Marketingul nu ti-e chele de Sula de cal sportiv!”Sursa: Blogul Antoni?ei Fonarihttp://www.unimedia.md/?mod=news&id=16330