979

Jos pirateria de la n4 ?i nit! (Stimate CCA, ce faci? Lucrezi sau te faci ca lucrezi?)

Prolog. Ii sunt dator lui Tudor Darie cu o sticla de cognac. Azi Vasile Galu?ca a reu?it sa imi aminteasca despre asta pe Twitter. S-a incins discu?ia. Ma suna Tudor, dar eram in LIVE ?i nu am putut vorbi. Credeam ca m-a sunat sa vedem ce facem cu sticla. Il sun dupa LIVE. Sun, vorbim, imi amintesc de ideea unui prieten de a scrie despre piraterie. Tudor spune ca e o idee buna de articol. L-am prevenit ca scriu eu, iar daca scrie el primul ii dau in bot. Iaka scriu! Gata cu prologul.Noi avem cateva canale TV care au acoperire foarte buna. Printre ele: m1, tv7, protv, nit, n4 ?i 2plus. Despre 2 din ele, ?i anume n4 ?i nit voi scrie mai jos.Aceste canale sunt ni?te jucarii in mina partidului comuni?tilor din Republica Moldova. Informa?ia care vine din partea lor este sub orice critica dar nu despre asta e articolul.Canalele TV sus men?ionate sunt de fapt ni?te ma?ini de piraterii crasa, mai ceva ca torrentsmd.com. Cum? Prin faptul ca toate premierele din cinematografe ruleaza ?i la nit sau n4. Straniu ca ?elin nu a ac?ionat canalele in judecata. Aceste canale i?i fac audien?a prin a pune pe post filme dintre cele mai noi pe care le copiaza de pe torrente. Ei fac din aceste premiere bani ?i audien?a. Normal ca un om mai bine se uita la ?Avatar? la TV decat sa plateasca 120 de lei la cinematograf.Ce propun eu: 1. CCA sa se autosesizeze ?i sa inceapa sa lucreze dar nu doar ?sa scarpine limba?. 2. n4 ?i nit sa scoata din grila orice tip de piraterie 3. ?elin sa dea in judecata nit-ul ?i n4 ?i sa ceara despagubiri materialePropuneri, sugestii? Orice reac?ie e binevenita!EpilogCognacul se planifica a fi inmanat LIVE vineri pe la 19. Urmari?i transmisiunea in direct pe Privesc.Eu.
0