591

Dan Petrescu si-a reziliat contractul cu Unirea

UPDATE 13:55: Dan Petrescu va semna cu o echipa din Rusia care se afla in partea a doua a clasamentului. Tehnicianul s-a dus in Rusia strict pentru partea financiara, deloc de neglijat, lasand performanta in plan secund.Dan Petrescu a surprins pe toata lumea dupa ce a anuntat ca si-a reziliat contractul, anunta Realitatea TV, care anunta si un posibil succesor: selectionerul Razvan Lucescu. Insa dorinta lui Bucsaru are sanse mici sa se indeplineasca. FRF nu-i permite lui Lucescu jr. sa plece. ProSport a scris in urma cu patru zile ca "Bursucul" va pleca in aceasta iarna, insa atunci informatia a fost dezmintita.Ruptura este confirmata si de Felix Grigore, directorul general al Urziceniului: "Am reziliat contractul de comun acord cu Dan Petrescu. Urmeaza sa semnam actele luni, dar s-a ajuns la aceasta decizie dupa o discutie cu el", a spus Grigore pentru MEDIAFAXTot Realitatea TV sustine ca decizia antrenorului dupa o cearta cu Dumitru Bucsaru. Patronul ialomitenilor nu i-a garantat ca nu va vinde niciun jucator in aceasta iarna. In plus, "Bursucul" are o oferta foarte tentanta din Rusia. Jucatorii sunt surprinsi si sustin ca Petrescu inca nu i-a anuntat de decizia pe care a luat-o."Nici nu ne vine sa credem ca a plecat. Am vorbit cu el cand am luat vacanta si acum cateva zile. Nu ne-a zis nimic. Inca nu stim cine va fi antrenor. Nu ne asteptam la asa ceva. Eu as vrea sa cred ca va ramane in continuare", a spus Marius Bilasco la Realitateaps.Dan e un mare antrenor,cum a fost si un jucator de exceptie!Sai dorim succes!Va antrena in Rasha,eu il voi sustine moral!:)
0