Cei mai prosti hoti ai anului - Doi basarabeni s-au pozat cu prada in dinti si au ajuns dupa gratii!
Neculai Ermurachi (17 ani) si Neculai Mereuta (19 ani) din localitatea Straseni din Republica Moldova au trecut ilegal frontiera de stat in vara acestui an si de atunci comit furturi pe banda rulanta.Dupa ce au dat cinci spargeri in Iasi, moldovenii au decis sa isi incerce „norocul" la Botosani.Ultima lovitura au dat-o la casa cunoscutei cantarete de muzica populara Brandusa Covalciuc Ciobanu care era plecata in turneu in America.Dupa ce au mancat toata pastrama din frigider si au baut crema de whisky, basarabenii au inceput sa cotrobaie prin casa. Asa au gasit seiful in care se aflau bijuteriile de aur si platina in valoare de 50 de mii de lei si l-au luat cu totul. la plecare, hotii au luat cu ei un laptop-ul familiei, doua aparate foto, un telefon mobil si doua ceasuri de lux.Neculai Mereuta s-a fotografiat cu prada saTanarul a ales sa-si exprime multumirea pentru jaful comis in diverse moduriNicolae Ermurache, celalalt hot basarabean„Nu mi-am dat seama ca am fost pradati decat atunci cand am intrat in bucatarie si am vazut ca nu mai este pastrama si sticla de whisky din frigider. M-am dus imediat in dormitor si am vazut ca nu mai este seiful si am sunat la politie" a spus Cristinel Covalciuc Ciobanu, sotul cantaretei.Mancati si bauti bine dar si cu o prada de peste 80 de mii de lei, basarabenii au plecat la Iasi. Timp de doua zile au stat intr-o coliba pescareasca de pe malul Prutul unde s-au pozat cu bijuteriile in dinti si au ascultat muzica interpretei inregistrata pe laptop.Cand proviziile s-au terminat, hotii au ingropat bijuteriile in malul Prutului si au plecat spre municipiul Iasi.