639

Consilierul prezidential Iulian Fota: Premisa de la care a plecat ambasadorul Rusiei a fost complet falsa si neeleganta fata de

Consilierul prezidential Iulian Fota: Premisa de la care a plecat ambasadorul Rusiei a fost complet falsa si neeleganta fata de noi Premisa de la care a plecat ambasadorul Rusiei dupa parerea mea a fost una complet falsa si neeleganta fata de noi. Ceea ce a spus presedintele repet si eu: dorim relatii bune cu Rusia, dar relatii pragmatice si bazate pe respect reciproc. Nu cred ca sunt motive in acest moment ca sa definim relatia Romaniei cu Rusia ca fiind una tensionata" a declarat consilierul prezidential pe probleme de securitate nationala, Iulian Fota, la Discutia de Luni, difuzata de HotNews.ro si RFI si realizata de Dan Tapalaga. Daniel Nelson despre reactia Moscovei: Nu vor fi incantati de ideea ca Romania a continuat, de fapt, sa aleaga oameni in mod democratic, ca Romania a continuat sa se asocieze cu NATO si UE si ca Romania este orientata spre Occident, nu spre integrare rasariteana. Este un lucru clar. Este istorie deja pentru Romania. Romania a ales Occidentul si acolo ii este locul. http://www.hotnews.ro/stiri-politic-6725857-audio-consilierul-prezidential-iulian-fota-premisa-care-plecat-ambasadorul-rusiei-fost-complet-falsa-neeleganta-fata-noi.htm
0