608

Plecarea lui Turcan si a lui Stepaniuc nu afecteaza PCRM, dar nici electoratul partidului, declara un deputat comunist

“Plecarea lui Vladimir Turcan nu afecteaza PCRM, dar nici electoratul Partidului Comunistilor. Eventuala, posibila plecare a domnului Victor Stepaniuc, de asemenea, nu va afecta nici fractiunea, nici electoratul PCRM”. Declaratia apartine deputatului comunist Veronica Abramciuc, oferita pentru Europa Libera.“Domnul Vladimir Turcan nu a fost pozitionat direct ca instrument activ in lucrul cu electoratul, cum a fost Marian Lupu. In campania electorala de la 5 aprilie Marian Lupu a fost seful staff-ului sectorului de nord. Domnul Vladimir Turcan nu are o asemenea experienta. Ba mai mult ca atat, un proiect nou, in conditiile care s-au creat, in viziunea mea, nu are sorti de izbanda”, isi argumenteaza pozitia comunista Abramciuc.Deputatul mai declara ca votarea lui Marian Lupu ar fi adus la o confruntare in esaloanele puterii: “Eu personal am optat pentru pozitia de a da sansa ca electoratul, vazand ce s-a intamplat la 5 aprilie, dupa 5 aprilie, ce s-a intamplat dupa 29 iulie, inca o data sa constientizeze. Or, se maturizeaza nu numai fortele politice, dar si electoratul. Si alegerea ii apartine electoratului. Deci un examen pentru electorat, decat noi sa fi facut un pas care ar fi dus la o confruntare in esaloanele puterii”.Amintim ca ieri, 10 decembrie, deputatl comunist Igor Dodon a declarat ca PCRM ar putea pierde 10 – 15 mandate la alegerile anticipate! PLDM si PDM vor creste, dar PL si AMN - vor scadea.cind a plecat Lupu au fost facute fix aceleasi declaratii
0