Mai rau decat gripa porcina este...
este sa nu te duci la vot !!! :-)Uite aici mesajul unei gagici cu sange-n pix catre vreun papitoi, merita sa-l citesti si sa-l dai si la altiiOn 11/4/09 Alina wrote:Mai Slaninutza , baga-ti picioarele alea nespalate in apa rece si incearca sa intelegi, daca esti capabil !Nu sunt "de la partid", nu m-a pus nimeni sa scriu pe forum, sunt doar eu "pe persoana fizica" !N-am dezvaluiri socante, poante rasuflate, armaghedoane, epigrame despre Congo, bancuri cu Base sau poze trucate in Photoshop !Daca crezi cumva ca iti rapesc timpul tau pretios de pe pitzipoance.ro sau solitaire (desi nu cred ca pricepi regulile), poti sa te opresti aici cu cititul, e clar ca esti un dobitoc, oricum nu vei intelege nimic din ce-ti zic !In primul rand , mai boule care esti bou, ma duc la vot pentru ca anul acesta votez pentru prima oara la prezidentiale.Si ma duc pentru ca la fel ca mine mai sunt probabil si altii care n-au chef dupa facultate sa se care sa munceasca pe-afara, la juma de pret cat nemtii sau italienii lor.Vreau sa traiesc aici, dar n-am loc de curve de Dorobanti si de idioti ca tine.Nu ma dau in vant dupa nici un partid, in fiecare sunt plantati securisti si gainari cu mici chestii penale la activ, tinute la foc mic, tocmai bune sa le fie aduse aminte de cine trebuie cand e vorba de vot.Da, am zis frauda electorala !Ideea este ca daca eu ma duc la vot si la fel inca multi altii, cat poa' sa fure aia e o lingurita de cacat la un butoi de miere. Nu se simte !Si daca stiu ca le stric socoteala la javrele care pun de-o frauda, si sunt multumita !Pe Oprescu l-am votat, boule, la primaria Bucuresti. Si vreau sa-l las acolo, sa termine ce-a inceput, ca altfel iarasi vine vreunu meserias in borduri. Omul e bun acolo, sa le strice jocurile alora pofticiosi. Si pe urma, ar cam fi corect sa termine ce-a inceput.Cu Base m-am linistit 5 ani, ce-ai vrea sa se mai intample? Sa redescopere America si gaura de la covrig?Geoana a fost silitor, si-a invatat bine lectia, n-ar fi un presedinte rau, dar nasol e ca odata instalat acolo, vine gasca din partid cu facturierul ca l-au scos presedinte.Si baiatul va avea de decontat la greu. De-aia mi-e frica, ca schimb smenarii de azi cu profesorii lor.Si eu si colegele mele de camera votam cu Crin pentru ca nu e un dobitoc, este un golanas mai cult si mai rafinat decat Oprescu si care te face mai putin de cacat decat Base.Are moaca de protocol, e destept, stie sa vorbeasca si nu cred ca scrie "merge-ti la vot" asa cum te-a invatat ma'ta sa scrii.Da, o sa primeasca "decat" ambasadori si sa taie panglici la inaugari, dar ce-ai nevoie de mai mult din partea unui presedinte?Diferenta e ca Antonescu, ajuns presedinte, n-are de ce sa le multumeasca lui Orban, Olteanu sau Relu Fenechiu pentru simplul fapt ca si ei stiu ca nu din cauza lor si ca NU CU VOTURILE LOR , ALEA 18% A AJUNS PRESEDINTE !Asta e singura sansa sa avem un presedinte echidistant si intreg la minte, care nu e legat cu prea multe lanturi de vreun trecut, de vreun partid sau de vreun biznis.