Perlele lui Vladimir Voronin de la conferin?a de astazi!
“Unde s-a mai vazut ca un politician sa declare ca are un as in maneca pentru comuni?ti? ?uler, da nu politician!” (Despre Mihai Ghimpu ?i declara?ia acestuia ca ar avea un as in maneca pentru PCRM)„?i acum face?i cu mine tot ce dori?i.” (Catre jurnali?ti, ca ace?tia sa-i adreseze intrebari)„Noi, dupa alegerile din aprilie, le-am propus democra?ilor sa facem coali?ie. 48 + 13, exact 61 de mandate. Dumnezeu a dat cifra asta!” „Din ai?tea nici maliga nu faci, nu tocmai coali?ie. Trebuie sa fii mare nu ?tiu ce, ca sa ratezi ?ansa pe care le-am oferit-o noi.” (Despre Partidul Democrat, care n-a vrut sa faca alian?a cu PCRM, dupa alegerile din aprilie)„M-am intalnit cu Lupu ?i numai bal-bal din el. Bal-bal ?i iar bal-bal. Doi metri de bulbuci.”„S-au lasat du?i de nas ca ni?te ji?ei nesover?enoletnie.” (Despre partidele care au facut alian?a dupa alegeri)„Partidul Liberal ?i Partidul Democrat – krokodil so zmeioi.” „AIE – sorok let bez urojaia.”„Oamenii nu ne-au votat pentru ca noi sa-l facem pe aista cu 3 opera?ii la cap pre?edinte al parlamentului?” „Eu personal semnez toate cererile de aderare la partid. Intr-o zi, semnand, semnand, dau de ... Lupu Marian Ilici! M-am intors cu tat cu scaun ?i podeala la telefon! Apoi am pus carnetul intr-o parte, am stat vreo ora ?i m-am uitat la el. ?-apoi cand vroiam sa-mi stric dispozi?ia, ma mai uitam odata.” „Urechean – eto mudrai celovek, mne trudno evo komentirovati, on govorit prakticeski toliko aforizmami.”„Pentru oameni ca Gorincioi eu am o singura caracteristica – merzave?.” (Despre Gheorghe Gorincioi, pre?edintele Consiliului Coordonator al Audiovizualui)„Cei de la Strasbourg au luat apa in gura ?i tac, a?teapta sa clocoteasca apa.”„Trebuia sa traga un pumn in cap judecatorului ?-apoi acela avea sa aiba probe.” (Despre judecatorul care l-a achitat pe membrul PLDM, care a agresat un reporter de la agen?ia de ?tiri Omega)„Cum il cheama pe asta micu?? Da, Gorincioi, mul?umesc.”„Chiar i-am rugat pe to?i sa-mi caute un cuco? de 8 ani, sa i-l daruiesc lui Ghimpu, sa-?i faca racituri, daca el crede ca un cuco? traie?te 8 ani de zile.” (Despre criticile lui Ghimpu referitor la faptul ca Voronin a luat totul de la vila Condri?a cand a plecat) „Eu m-am inva?at a prinde pe?te cand m-am mutat la vila Condri?a. Ca te saturi toata ziua sa stai numai cu ochii in har?oage. ?i mi-am cumparat undi?e. Prindeam pe?te la care capul era de doua ori mai mare decat tulovi?cea (туловище). Corcituri!”„Hai mai intreba?i-ma, ca data viitoare o sa ma vede?i peste un an.” „Bun, va urez succes in toate. ?i sa nu boli?i de grip!”P.S.am ris cu pofta de la mesajele tzaranului asta!