1105

Am ramas aproape fara prieteni in tara asta...:(

Eu am venit in Moldova numai cu intentiile bune. Am lasat o viata normala cu salariu normal pt miseria in Moldova pt sa ajut dezvoltarea tarii. Dar dupa un an in care toti moldoveni au incercat sa ma f*ta si k au scos toti banii mei, am ramas cu inca numai 2 prieteni. Dintre care prietenul nostru comun Karhu. Al treilea prieten astazi l-am pierdut pt ca am avut o cearta mare. El de niste saptamani refuza sa vorbeste romana cu mine. Baiatul are 23 ani si vorbeste bine limba de stat. Dar zice ca este rus (defapt nu este, bunicii din partea mamei si tatalui amendoi sunt din UA), si ureste moldovenii si limba romana. Eu in sfarsit am zis 'ok, daca neaparat vrei, tu vorbesti engleza la mine, eu raspund in romana'. Dar el a zis ca 'este o cerere, dar daca nu voi vorbi engleza, el nu mai va vorbi cu mine deloc'. Deci imi pare ca nu mai putem sa mergem impreuna mai departe. Eu sunt un prieten bun, dar nu vreau sa vorbesc engleza cu un moldovean daca ma descurc in limba de stat. Pt mine sunt prostii. Limba romana este o limba frumoasa ca el vorbeste destul de bine. Si daca eu nu vorbesc limba lui, el ar putea sa vorbeste romanski numai cu mine.Deci, prietenii noi sunt bine venit sa ma contacteaza. Daca nu gasesc prietenii noi in MD, voi pleca acasa in curand. Asa nu mai este placut pt mine aici :(
0