cad tradatorii cand nu mai au pe cine trada
http://unimedia.md/?mod=news&id=13665Jurnalistii de la EUTV - afara. Se pregatesc cei de la NITFoto: cojocari.roA fost odata un politician. Avea barba si ochi sireti. Dar omul acesta a disparut subit, iar noi, moldovenii, nu plangem, doar ne-a tradat pe toti, inclusiv pe mine. Cum hotul cand nu are ce sa fure isi pune palaria in par si pana nu o suteaza nu se lasa, asa si acest personaj malefico-tragic: cand nu are ce sa tradeze isi vinde proprii prieteni, angajati. Ultima tradare a fost cea a jurnalistilor de la EU TV. Oamenii de acolo au fost dati afara si au ramas pe drumuri fara salariu, fara un job. Unde sa se angajeze sarmanii pe aceasta criza nenorocita? Poate sa ia drumul Italiei…Una peste alta nu le plang de mila. Si stiti de ce? Trebuiau sa-si asume riscurile. Nu i-a tinut nimeni cu forta. Puteau sa plece mai demult, sa nu mai joace cum le canta tradatorul cu barba insultand astfel morala si toata societatea, prezentand minciuni pe post. Intre timp, sunt sigur, isi gaseau de munca. Dar asa, tradati de sef, ostracizati de societate - au parte de zile negre-negre. Ati auzit reactiile organizatiilor media, asociatiilor de jurnalisti vizavi de concedierea in masa a celor de la EU TV? Daca da, dati-mi si mie de veste pentru ca eu nu am zarit niciuna. In antiteza cu ei, atunci cand comunistii si oamenii barbosului tradator faceau presiuni asupra PRO TV, zeci de astfel de asociatii au sarit sa le ia apararea. Oare de ce?De altfel, aceasta situatie trebuie sa le dea de gandit jurnalistilor de la NIT. Dupa EUTV-isti urmeaza ei. Cat cred ca isi mai permit comunistii sa-i plateasca? Sacul cu bani nu este fara fund si credeti-ma, in curand se va lega la gura. Ce se va intampla in acel moment? Comunistii vor uita toate reportajele de manipulare, oribilitatile spuse pe post si le vor da una in fund. In acest caz, sutul nu va reprezenta un pas inainte, ci ii va proiecta in fata tuturor celor pe care i-au improscat cu mizerie. Ce va mai conta salariul babanos pe care l-au ridicat aproape un an? Banii au fost, s-au dus, voi ramaneti sa traiti printre oameni.Pana atunci, insa, NIT continua razboiul. Vedeti mai jos o lupta editoriala intre Timpul si NIT. Intre ras si plans…http://unimedia.md/?mod=news&id=13665