707

Па(ра)ша Григорчук in epoca de piatra

Nu pot sa-l las in pace pe acest ins, destul de haios si cosuros. Cam de la o vreme a devenit prea mare star dumnealui, mai intai manifestandu-se prin campaniile electorale si apoi cu istoria arderii tricolorului de la spitalul nr. 4, istorie in care sunt implicat si eu. Conflictul dintre Pavel Grigorciuc si Ion Bargan la fel i-a facut primului, hai sa spunem asa - publicitate. Dupa ce Pavel a fost citat la procuratura Rascani, acolo unde sunt si eu citat pentru arderea tricolorului, dumnealui a cam disparut din vizorul oamenilor din lumea reala. Deci, virtual mai respira pe asa numitul blog al sau, prapadit ca si dansul, mai baga si acolo info ca si cum e urmarit de liberali care vor sa-l bata si chiar sa-l omoare)) of, nu stiu cine si-ar dori sa-si murdareasca mainile cu puroiul din cosurile sale, rosii si mereu stralucitoare. M-am amuzat recent citind pe sluhoff.net, precum Pasulea se ascunde de liberali in pestera "Siurpriznaia", habar n-am pe unde-i dar suna interesant. Apoi chiar persoana in cauza baga niste video pe live-jurnalul sau puturos. Tare am ras, tare tare nu saga, stau un grup de nespalati, cica comsomolistii de la Ciocana, cei care desigur au incendiat tricolorul, stau deci intr-o borta 4x4 si canta niste balade sovietice despre pasoliti si nu stiu ce pe-acolo. Ei si desigur in frunte sta Megastarul Pasa cu o carpa rosie in mijloc cu un bou si cica vrea asta sa stea pe institutiile de stat din Moldova, cica eu ca patriot imi doresc, care patriot zabalosule, cand nu poti lega doua cuvinte in limba romana, sau macar in pseudo-moldoveneasca voastra. Haide fratilor sa vi-l arat tuturor pe acest piroman-patriot-comunisto-jido-fascist, sa-l stiti la fata si sa-i pupati mana cand l-ati prinde noaptea prin niste zahalustii intunecate.Detalii si video aici: http://www.basarabia91.net/2009/09/in-epoca-de-piatra.html
0