DRAGOS GALBUR CITAT LA COMISARIATUL RASCANI, INVINUIT DE ARDEREA DRAPELULUI ROMANIEI LA SPITALUL NR.4
Dupa cum am scris saptamana trecuta, am fost citat la procuratura Rascani de catre procurorul Ion Negurita, in calitate de nu stiu cine, pentru ca el nu mi-a spus nimic, iar eu nu m-am prezentat respectiv la procuratura, de fapt, nici nu am primit citatia in scris. Astazi 23 septembrie, orele 19.30 ma telefoneaza ofiterul de urmarire penala din cadrul Comisariatului de Politie Rascani, Vadim Ciobanu, si ma invita maine intre orele 12-16 la comisariat. Din spusele domnului ofiter sunt invinuit si cica au dovezi ca AM ARS TRICOLORUL ROMANESC de pe spitalul nr.4 in seara de 31 august. Solicit maine la orele 12.00 in fata Comisariatului Rascani reprezentantii presei pentru a le oferi detalii in acest caz. I-am ras chiar in fata domnului ofiter. Cum dracu’ eu Dragos Galbur sa ard tricolorul, e cea mai tare gluma de care am avut parte vreodata in viata mea. Sunt roman, de altfel si promovez romanismul, toti ma stiu pentru cauza pe care o promovez si nu as indrazni nici macar sa ma gandesc sa ard un tricolor al Patriei Mame – Romania. Va voi tine la curent…