478

Moldova 1 isi bate joc de noi

Raman socat de tupeul, incrancenarea, nesimtirea si cretinismul conducerii Moldova 1. Acest post de televiziune cu productia inspirata din anii cand Hrusciov batea cu papucul in mese nu scuipa doar in noua putere, ne trateaza si pe noi, simplii cetateni, ca pe niste prosti.Bre, Todercanilor, eu sunt prost? Cei care citesc acest post sunt prosti? Zic ca nu. Atunci de ce ne considerati copii de gradinita?! Citesc si ma minunez de un comunicat emis de ganditorii din dealul Schinoasei. Nu-l cititi, o sa va enervati ca si mine. De ce in Moldova o companie publica se razboieste cu niste politicieni, iar pe altii ii pupa deschis si zilnic in popou? Pentru ca pot si pentru ca noi toleram acest lucru. Nu avem o societate care sa raspunda in vreun fel unor asemenea jigniri. Oameni buni, sunt banii nostri! Ce facem? NIMIC. Ce fac eu? Eu scriu deja al treilea, ori al patrulea post pe blog la acest subiect. Am vreo 200 de cititori pe zi. Cine va comenta referitor la nelegiuitii care mai conduc o ditamai hardughie televizata? Nu stiu. Nu ne intereseaza ce se face cu banii nostri. Ne meritam atunci soarta. Iarasi ma enervez… Dragi cititori, stimatilor. Am deja vreo suta si ceva de vizitatori fideli. Dintre acestia, cativa zeci sunteti si comentatori. Dintre ei vreo zece care chiar percuteaza si imi inteleg mesajul, altii care ma opozitioneaza. Respect pentru toti. Vreau sa ma intelegeti corect: nu sunt un cetatean, blogger, jurnalist pro noua putere, dar ma roade la sange jocul dublelor valori. Pe comunisti nu-i atingem, in restul dam cu rahat. Ce joaca-i asta? Cum reactionam domnilor? Revenim la comunicat. Citez din el bucati ce fac referire la razboiul Moldova 1 si opozitia Liberal Democrata: “o incercare epuizata de a eructa vanzolelile pre-electorale ale celor patru partide; Alianta pentru Integrare Europeana face tot posibilul ca IPNA Compania “Teleradio-Moldova” sa treaca sub controlul noii guvernari…“. Deci, pe langa faptul ca se lanseaza in aprecieri si comentarii politice care nu fac fata unei companii echidistante ne mai si spune ca se vrea trecerea sub controlul noii puteri (sic!) - o exprimare alambicata, care lasa loc de interpretari si intrebari: “Care este problema, nu va lasa vechea putere?; Dar ati fost pana acum sub controlul vechii puteri si asa vreti sa ramaneti?”. Mda. Todercanilor, daca prin absurd cititi acest post nu va obositi sa raspundeti, sunt intrebari retorice. O sa mai revin la acest subiect pentru ca ma doare. Ma doare deoarece jurnalismul in Moldova, cu mici exceptii, a ramas gripat la nivelul anilor ‘90.
0