qwer: "nu stiu ce urmaresti de fapt..."
Reproduc o discutie extrem de interesanta dintre Gicu si Anca:"//22Gicu Bulibasha9 august, 00:27cu zece zile'n urma am fost la Primaria Iasi sa primescu certificatul de nastere la fetita nou nascuta ... i-am prezentat functionarei carti de identitate romanesti cu domiciliu in Iasi ... tampita s-a legat de mine si sotie deoarece in acele carti era indicat, respectiv, ca n-am fost nascut in RM si Ucraina.... vroia sa ne scrie de etnie "moldovean" si "ucraineanca"... A trebuit sa urlu la idioata ceia ca chiar pe timpul urss, si eu si sotia, si parintii mei, in acele pasapoarte sovietice eram scrisi de nationalitate romana - la Herta toti erau srisi asa. I-am explicat tampitei, cred ca vroia un ciubuc de la mine, ca n-am fost in Basarabia si Ucraina de vre-o 10 ani, si ca tot neamul meu si a sotiei sau identificat romani - da ea tot insista ca cei din Ucraina sunt de etnie ucraineana, iar din RM - etnici moldoveni. A trebuit s-o sperii ca o voi da in judecata si ma voi adresa la jurnalisti. Ba chiar i-am zis direct ca eu nu dau ciubucuri si mita. Voi sublinia ca numele de familie ale mele, familie, cat si de botez si a paritiolor nostri sunt pur romanesti - nimic rusesc, nimic ucrainean. Si subliniez, lucrurile s-au petrecut cu doua saptamani in urma, la primaria Iasi. Nu mai vorbesc ca multi in strada ii numesc deschis be basarabeni rusi. Chiar Basescu a subliniat recent ca nu mai vrea unire. Acesta e purul adevar.//23qwer9 august, 01:06//22, nu stiu ce urmaresti de fapt cu niste afirmatii de genul asta. pe nici un document de identitate al statului roman nu e precizata etnia persoanei, nici pe cartea de identitate, nici pe certificatul de nastere."- In afara de faptul ca afirmatia Ancai : "pe nici un document de identitate al statului roman nu e precizata etnia persoanei, nici pe cartea de identitate, nici pe certificatul de nastere." este absolut corecta, fiind conforma cu realitatea... cred ca la fel de corecta este si intrebarea:Oare ce urmareste de fapt Gicu cu niste afirmatii de genul asta???