m-am imbolnavit de rusofobie
nu stiu cum, dar dupa alegerile din 5 aprilie (si evenimentele care au urmat) am devenit xenofob (rusofob) antirus... si de-acum de pe forumuri s-a transferat toata furia si ura/vrajba in viata reala...cred ca o sa las forumurile (forum.md , chat.md )... caci daca ma apuc de citit ce scriu rusii despre noi, departe nu ajung... si daca incep eu cu aceeasi moneda sa le raspund (de-acum in viata reala), atunci ca sa ma pot apara voi fi nevoit sa iau toporul in miini, sau sa fac rost de o arma ca sa ma apar...Asa ca cel mai bine in general de evitat forumurile politice, unde se discuta 'chestiunea nationala', nu trebuie de dat atentie la ce se scrie pe pereti si garduri (niste provocari cel mai probabil), caci eu personal n-am de gind sa ucid sau sa ma las ucis din cauza unor interese interne sau straine (fie Rusia vs. NATO , ori moldovenism vs. romanism)Cel mai bine ar fi ca toti oamenii care stau aici pe forum inclusiv Traianus sau victor72 sa se lase de politica si sa-si urmeze vocatia (iar daca n-au altceva cu ce se ocupa sau sunt platiti pt asta, discutiile vor continua).Adio