517

Ce filme ati mai vazut...???

Cred ca o asemenea tema ar fi de interes... Ideea mi-a venit dupa ce am vazut un film englezesc exceptional: "Match point"... in care este vorba despre un talentat jucator de tenis de camp irlandez (Chris) devenit antrenor la Londra... Prin natura meseriei se invarte in lumea celor bogati... si se imprieteneste cu Tom - fiul unui "barosan" plin de bani... Tom ii face cunostinta cu Chloe - sora lui - careia ii cade cu tronc si cu care incepe o relatie... Relatia evolueaza rapid, Chris este introdus in familia celor doi frati unde este acceptat imediat... Se convine chiar casatoria dintre Chloe si Chris... dar................. la una din intalnirile din familie Chris o cunoaste pe Nola - logodnica americanca a lui Tom... Intre Chris si Nola se naste o relatie pasionala... dar ... evident - nepermisa... Cineva va plati cu viata pentru nesabuinta de a fi intrat in aceasta relatie... Cine va fi acela/aceea, cine va fi criminalul si care va fi motivul crimei... nu va spun... Poate vreti sa vedeti filmul... ;)
0