Presedintele OSB Timisoara intimidat de serviciile moldovenesti
Presedintele OSB Timisoara intimidat de serviciile moldovenesti28.07.2009In cursul diminetii de azi Presedintele Organizatiei Studentilor Basarabeni din Timisoara a fost sunat de pe un numar ascuns si amenintat de un domn care s-a prezentat ca fiind Corneliu Balan, de la SIS. Acesta intr-un mod imperativ a soliciat sa fie anulat de urgenta autocarul organizat pentru plecarea la Bucuresti sau tinerii care vor participa la alegeri sa voteze cu comunistii si sa prezinte dovezi in acest sens.Va citam mai jos discutia telefonica:”Corneliu Balan: Buna ziua, cu Iurie Mocanu !Iurie Mocanu: Da eu sunt, spuneti...Corneliu Balan: Sunt Corneliu Balan, de la SISAscult-ancoa mai baiete! anuleaza tot amu' deplasarea ! Sau asigura-ne ca toti vor vota pentru noi! Si sa ne dai dovezi...Iurie Mocanu: Plecarea nu va fi anulata in nici un caz si sa stiti ca nu ma intimidati deloc cu tonul asta agresiv, mai mult decat atat, votul este liber si secret, cine va considera necesar sa voteze pentru "voi", va vota.Corneliu Balan: Gata vorbaraia, tu m-ai inteles ? Eu am spus tot ce era de spus!Iurie Mocanu: Eu am spus tot ce era de spus mai devreme.Corneliu Balan: Tu m-ai inteles ori nu ?Iurie Mocanu: Sa aveti o zi cat mai frumoasa.Corneliu Balan: Sper ca ai inteles ca altfel ne vedem in Moldova sau in Timisoara, la revedere.Iurie Mocanu: Va salut !”Un alt incident legat de plecarea basarabenilor din Timisoara la vot s-a petrecut joi in data de 23.07.2009 la sediul OSB din Timisoara. Un domn care s-a prezentat ca fiind ba de la Politie ba de la Jandarmerie, bineinteles a refuzat sa se legitimize a solicitat membrilor OSB lista persoanelor care urmeaza sa plece la Bucuresti si traseul.Mentionam ca Organizatiei Studentilor Basarabeni din Timisoara NU a furnizat nici un fel de informatie legata de liste si de traseu pe care il va avea autocarul si nu va face nici un fel de presiuni la adresa participantilor sa voteze un anume partid.Consideram ca evenimentele mai sus mentionate sunt o sfidare grava facuta la adresa Organizatiei Studentilor Basarabeni din Timisoara. Vrem sa precizam ca nu ne intimideaza deloc, ca romanismul si tricolorul ce flutura-n sufletele noastre nu pot fi smulse de nimeni, niciodata, nicicum. Nu ne ramane decat sa ne bucuram ca actiunile noastre ingrijoreaza "camasile fara de culori" din Republica Moldova si sa mergem inainte cu fruntea sus ! a declarat pentru Basarabeni.ro presedintele OSB Timisoara Iurie Mocanu.Autor: Basarabeni.roSursa: www.basarabeni.ro